НОВИНИ ГРАД » Новини » «Конфлікт вичерпано»: у Центрі екстреної медичної допомоги прокоментували інцидент з одеським ТЦК

«Конфлікт вичерпано»: у Центрі екстреної медичної допомоги прокоментували інцидент з одеським ТЦК

«Конфликт исчерпан»: в Центре экстренной медицинской помощи прокомментировали инцидент с одесским ТЦК
Читати grad.ua у  

Сьогодні, 12 червня, у Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області прокоментували конфлікт, який стався вчора між медиками і співробітниками ТЦК і СП у Київському районі Одеси.

Щодо інциденту, який стався вчора між співробітниками Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і ТЦК: конфлікт вичерпано. Остаточний вердикт нададуть правоохоронні органи.

 сообщение

Так само в інформації йдеться про те, що щодо бронювання медиків - наразі згідно зі встановленим порядком проводяться відповідні лікарські огляди, оновлюються обліково-військові дані, формуються та подаються додаткові списки на їх бронювання. Найближчим часом питання буде вирішено.

У Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області запевнили, що найближчим часом питання буде вирішено. Усі бригади швидкої допомоги працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, вчора бригада медиків одеської швидкої допомоги прибула на виклик до ТЦК Київського району і виявилася замкненою всередині військовими. Через кілька годин фельдшерів все ж випустили з військкомату завдяки зусиллям їхніх колег, які з'їхалися до будівлі військкомату.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: