НОВИНИ ГРАД » Новини » Обновленное меню в одесских школах и садиках

Обновленное меню в одесских школах и садиках

Обновленное меню в одесских школах и садиках
Читати grad.ua у  

Каникулы закончились. Одесские школьники вернулись за парты. Школы города работают в обычном, очном режиме, сообщила директор департамента образования горсовета Елена Буйневич:

Працюємо ми в звичному для нас очному режимі. Оскільки дитячі садочки не завершували свою роботу, ми сьогодні судимо по відвідуванню садочків дітьми дошкільного віку. У нас закрито через ковід 19 4 групи в м одесі. 3 в київському районі, 1 в приморському. В сувор та малин працюють абсолютно всі групи дит садків.

В числе основных изменений, которые ждут одесских детей уже с первых дней учёбы – новое меню.

Реформа харчування шкільного в Одесі розпочалась задовго до моменту коли ми повинні були розробити нове меню, тому суттєво меню у 1-4 класів не змінюється. Єдине що ми додаємо до нього більше кисломолочних продуктів, збільшуємо к-ть овочів та фруктів.

С 1 января изменения затронули и режим питания детей дошкольного возраста – отметила чиновница.

Це збільшення к-ті страв з м’яса, збільшення кті бобових, зменшення мучних страв, страв з борошна, макаронів, випічки. Зменшення кті цукру який додається до страв тому іноді для дітей це є досить незвичним але досвід шкіл показує, що ми досить швидко пристосувались до новітніх змін у меню.

Что касается напитков, то ассортимент расширят, в рационе школьников будет больше компотов и натуральных соков, подчеркнула Елена Буйневич.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: