НОВИНИ ГРАД » Новини » Чат-бот Патрульной полиции DrugHunters работает в Одессе

Чат-бот Патрульной полиции DrugHunters работает в Одессе

Чат-бот Патрульной полиции DrugHunters работает в Одессе
Читати grad.ua у  

Благодаря неравнодушию граждан, за неделю работы чат-бота Drug Hunters патрульные полицейские задержали 10 человек, которые могут быть причастными к распространению наркотиков. Также полицейские обнаружили 14 закладок.

Ежедневно в чат-бот приходят десятки сообщений; в патрульной полиции говорят – каждое такое уведомление тщательно проверяют. Напомним: чат-бот Drug Hunters – охотники за наркотиками – официально запустили 9 ноября. Ссылку на него можно найти на страницах патрульной полиции.

Бот работает через телеграм. Чтобы оставить анонимное сообщение, нужно указать город, адрес и описание места, где может находиться закладка. Также рекомендуется прислать геолокацию и добавить фото или видео с этого места. Граждане, причастные к незаконному обороту наркотиков несут административную или криминальную ответственность.


Схожі новини

Коментарі

  1. Гость
    10 лютого 2024 11:23
    Прошу здійснити перевірку квартири за адресою м. Одеса, проспект Небесної Сотні буд.3, кв.11, код на парадних дверях 14, 4 поверх. У цій квартирі в листопаді померла жінка, а її син, який веде аморальний спосіб життя, відразу ж заселив цю квартиру, такими ж не зрозумілими для нормального суспільства людьми, тобто зробив там нарко-притон, до яких постійно приходять у більшій кількості інші такі ж особистості і навіть у комендантську годину, коли звучить сирена і літають ракети і шахеди, вони продовжують бігати і гуркотіти вхідними дверима, що створює ще більше лякаючих звуків. Вже боязно просто вийти зі своєї квартири. Але найстрашніше з ними знаходяться малолітні неповнолітні двоє дітей, приблизно дівчинка-4хліт і немовля. Дівчинка, не доглянута, постійно істерично кричить дитина, можливо від голоду. Коли приходять наприклад з водоканалу, бо там по квартирі великі борги чи з інших служб, то двері вони нікому не відчиняють! І в цьому будинку в останній парадній є опорний пункт поліції, дільничний знає, але нічого не робить, закриває глаза ! Прошу вас виїхати з перевіркою заради інтересів, здоров'я і життя, цих малолітніх дітей, з'ясувати на яких підставах проживають дані особи, які ведуть аморальний спосіб життя і можливо займаються криміналом по цій квартирі, хто ці люди? А так само припинити існування притону за цією адресою-квартирою.

СМИ Украины: