НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі стартував VII Міжнародний літературний фестиваль

В Одесі стартував VII Міжнародний літературний фестиваль

Читати grad.ua у  

Международный литературный фестиваль

Тільки недавно видані книги, що лежать на столах, імениті письменники і люди, головним захопленням яких є література – в Одесі відбулося  відкриття VII міжнародного літературного фестивалю відбулося в Будинку вчених. Як кажуть його організатори, кращого місця, ніж Одеса, для проведення такого форуму годі й шукати.

Урочисте відкриття розпочалося з особливого привітання. Ім'я Людмили Улицької відомо всім любителям літератури. Письменник в онлайн-режимі презентувала своє нове есе, в якому розповіла про літературне життя тих років, Які зараз прийнято називати часом застою. І значенні людей, які домагалися справедливості.

Звичайно ж, не залишився фестиваль і без уваги багатьох одеських авторів. Валерій Пузік презентує дві своїх книги, які поки знаходяться у роботі.

Відмінна риса нинішнього фестивалю ще й в тому, що частина його заходів будуть проведені в стінах Одеського академічного українського музично-драматичного театру імені Василька. Це будуть як традиційні вистави, так і експериментальні перформативні виступи.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: