НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Дідусь убив свого онука

Дідусь убив свого онука

Дідусь убив свого онука
Читати grad.ua у  

84-річний чоловік застрелив родича із зареєстрованої рушниці, закопав тіло у дворі та брехав про місце знаходження онука, щоб приховати злочин. Фігуранта було затримано, поки він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Декілька днів тому до відділення поліції звернулася мешканка села Нерубайське із заявою про зникнення 41-річного знайомого. Поліцейські одразу розпочали пошуки чоловіка, опитали його знайомих та дідуся, до якого він напередодні зникнення заходив у гості.

За добу правоохоронці з'ясували: мешканця Нерубайського вбили і до злочину причетний дідусь потерпілого.

Наприкінці квітня між родичами на ґрунті неприязних стосунків виник словесний конфлікт, у ході якого дідусь схопив мисливську помпову рушницю та двічі вистрелив потрапивши внуку в голову. Від отриманих поранень він помер. А зловмисник, щоб приховати скоєне, дочекався вечора і закопав тіло в яму, яка була підготовлена для встановлення вітряка у дворі будинку.

Сусідам, які цікавилися відсутністю молодого чоловіка, він розповідав, що онук хотів йти на службу до лав ЗСУ та, мабуть, займається цим питанням.

Поліцейські провели санкціонований обшук домоволодіння дідуся, під час якого виявили вбитого та вилучили низку доказів, які становлять інтерес для слідства, у тому числі й рушницю.

Під тиском незаперечних доказів фігурант у скоєному зізнався, його затримали у процесуальному порядку.

Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Слідчі клопотають у суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: