НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Побили до смерті та закопали у полісаднику

Побили до смерті та закопали у полісаднику

Побили до смерті та закопали у полісаднику
Читати grad.ua у  

До поліції звернулася мешканка селища Захарівка Роздільнянського району із проханням розшукати її 54-річного батька. Чоловік поїхав на підробіток у село Сухий Лиман Одеського району та добу не виходив на зв'язок із ріднею.

Правоохоронці з'ясували, що зниклий оселився в населеному пункті, про яке сказала його дочка, разом із двома односельцями у віці 23 та 57 років. Чоловіки тимчасово проживали у домоволодінні старшого віку чоловіка. Однак під час розмови громадянам важко відповісти, де знаходиться їхній спільний знайомий.

Втім, вже наступного дня поліцейські з'ясували, що напередодні ввечері троє приятелів вживали спиртні напої і під час застілля розшукуваний посварився з товаришами. У розпал конфлікту молодик почав бити його, поки він не знепритомнів. Літній чоловік закував потерпілого в наручники, після чого пішли спати.

Наступного дня вони спустили побитого до підвалу. Провівши майже добу без належної медичної допомоги, потерпілий помер. Протверезівши, зловмисники позбулися слідів злочину: одяг і стілець спалили, сліди крові вимили, а тіло закопали в палісаднику.

За попередніми висновками лікарів, у потерпілого множинні переломи ребер. Тіло померлого поліцейські направили на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Фігурантам повідомили про підозру: молодшому за віком – у вбивстві, тобто у навмисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, що передбачено частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України – у незаконному позбавленні волі, що спричинило тяжкі наслідки, передбачені частиною 3 статті 146 того ж кодексу.

За вчинене молодій людині загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років, а старшому чоловікові – від п'яти до десяти років ув'язнення.

Суд обрав обом підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: