НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Сварка в одеському трамваї закінчилася різаниною

Сварка в одеському трамваї закінчилася різаниною

Сварка в одеському трамваї закінчилася різаниною
Читати grad.ua у  

Пригода сталася вчора ввечері у трамваї на вулиці Привізній. Про що в поліцію повідомили з лікарні, куди непритомні 37-річного чоловіка доставили з пораненням грудної клітки в області серця. Житель міста досі перебуває у реанімації у тяжкому стані, повідомляють у поліції.

Правоохоронцями було встановлено, що чоловік та нетвереза жінка посварилися у салоні трамвая, де та нецензурно лаялася зі знайомою. На зауваження супутника вона ще більше обурилася і конфлікт загострився, виникла штовханина, внаслідок якої громадянин вдарив опонентку в обличчя, а потім вийшов на зупинці. Ображена городянка наздогнала кривдника і завдала йому удару в груди ножем, який дістала з сумки.

Постраждалий, тримаючись якийсь час на ногах, заходився заспокоювати зловмисницю, що продовжувала розмахувати перед ним ножем, а потім упав, і жінка одразу втекла.

Правоохоронці затримали зловмисницю наступного дня за місцем проживання. Вона співпрацює зі слідством, висловила щире каяття та зізналася, що знаряддя злочину викинула.

37-річній фігурантці повідомили про підозру у замаху на вбивство, тобто навмисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Їй загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Підозрювану затримано. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: