НОВИНИ ГРАД » Статті » Надійні бюджетні кондиціонери: ТОП-2024

Надійні бюджетні кондиціонери: ТОП-2024

Читати grad.ua у  

З наближенням спекотних літніх днів питання купівлі кондиціонера для українців стає актуальним. Сьогодні на ринку представлено сотні моделей з різним типом конструкції, потужністю, набором режимів та функцій. Грунтуючись на власних знаннях та досвіді, ми підготували рейтинг кондиціонерів від топових виробників, що втілюють оптимальне поєднання ефективності, надійності та доступної вартості.

Cooper&Hunter CH-S09XP10

Чудова бюджетна багатофункціональна модель для побутового використання. Кондиціонер працює на екологічно безпечному фреоні R410А, є світлодіодний екран для відстеження робочих параметрів. Є опції іонізації, самоочищення, грубої фільтрації, блокування кнопок, збереження налаштувань у пам'яті. Дизайн моделі можна назвати стриманим та стильним. Таймер відкладеного запуску розрахований на 24 години. Прилад може працювати в режимі обігріву за температури за вікном -7°C. Є фірмова функція I-Feel, яка адаптує мікроклімат у приміщенні під індивідуальні уподобання користувачів. Конструкція жалюзі передбачає 9 різних положень оптимального розподілу повітряних потоків.

Gree GWH09AAA-K3NNA2A

Фірмова технологія Cold Plazm («холодна плазма») забезпечує ефективне усунення шкідливих мікроорганізмів та неприємних запахів у приміщенні. Реалізовано захист від розповсюдження холодних потоків, коли кондиціонер Грії працює в режимі обігрівача. Також є режим "Комфортний сон" (Sleep) (рівень шумів знижується на кілька дБ), функція автоматичного очищення, відновлення робочих параметрів після раптового вимкнення.

Кондиционер

Наявність вбудованого таймера дає змогу відкласти старт програми та вимкнути прилад без участі користувача через заданий проміжок часу. Також у цій моделі є просунутий режим самодіагностики, великий та яскравий LED-дисплей. Для більшої ефективності очищення повітря передбачено два додаткові фільтри. Кондиціонер відноситься до класу енергоефективності А (економне споживання електрики), є вбудований стабілізатор напруги на випадок різких стрибків у мережі.

Electrolux EACS-09HAR_X/N3

Багатофункціональна недорога модель відноситься до категорії спліт-систем настінного типу. Прилад може працювати на обігріві при температурі на вулиці до -7°C. Є просунута система шумоізоляції компресора, як холодоагент використовується озонобезпечний фреон R410А. У цьому кондиціонері є багатоступінчаста система фільтрації (з повітря усуваються хімічні сполуки, віруси, мікроби, пліснява) та функція автоматичної діагностики неполадок. Доступно чотири робочі режими, включаючи «розумне кондиціювання». Спліт-система працює максимально тихо, забезпечує сприятливий мікроклімат та комфорт у житловому приміщенні чи офісі.




Схожі новини

Коментарі