НОВИНИ ГРАД » Статті » Рейтинг найкращого безалкогольного шампанського

Рейтинг найкращого безалкогольного шампанського

Читати grad.ua у  

Важко уявити свято чи урочисту подію без пляшечки шампанського. Але що робити, якщо комусь не можна вживати алкоголь або просто не подобається його смак і аромат. Раніше такі люди мали лише одну альтернативу – лимонад, але сьогодні все змінилося. Виробники шампанського щороку нарощують виробництво безалкогольних ігристих вин. Яке з них обрати – допоможе розібратися рейтинг, а вибрати та замовити можна безалкогольне шампанське на сайті MAUDAU.

Рейтинг лучшего безалкогольного шампанского

Найкращі сорти безалкогольного шампанського

Для того щоб зробити безалкогольне шампанське спочатку потрібно приготувати класичне ігристе, а потім методом нагрівання або зворотного осмосу видалити алкоголь. Балансу смаку, кольору та ігристості змогли досягти такі виробники:

  1. Fragolino Fiorelli Bianco - це біле ігристе вино родом з Італії, виготовлене з винограду сорту Fragolino. Напій має світло-рожевий колір з легким перляжем. Аромат фруктовий, з нотами полуниці, малини та суниці. Смак вина свіжий, легкий, із приємною кислинкою. Напій добре поєднується з легкими закусками, фруктами та десертами.
  2. Codorniu Zero – біле ігристе з Іспанії, виготовлене з винограду сортів Шардоне, Піно Нуар та Педро Хіменес. Відтінок – світло-жовтий, а аромат фруктовий, з нотами яблук, груш та цитрусових. Смак м'який, свіжий, з домінуючою кислинкою. Найкраще подавати напій із шоколадними десертами.
  3. Nozeco – біле ігристе вино з Франції, у виробництві якого використовують сорт винограду Шардоне. У ніжному та легкому ароматі вина відчуваються ноти яблук, груш та цитрусових, завдяки чому у напої відчувається кислинка. Найкраще подавати напій із салатами та сирною тарілкою. Цей виробник має ще рожеве безалкогольне ігристе вино, купити яке можна в маркеті алкогольних штук.
  4. Bon Voyage Chardonnay Alcohol Free Sparkling White Wine – гордість німецьких виноробів, які у виробництві використовують виноград сорту Шардоне. Смак вершковий та збалансований, з ароматом білих квітів та цитрусових. Подається вино як аперитив або доповнення до десертів.
  5. WIN Espumoso Alcohol-free - безалкогольне ігристе родом з Іспанії. У виробництві, крім сорту Шардоне, використовуються Піно Нуар та Траміна. У результаті виходить чисте та свіже ігристе з нотами яблук, груш та цитрусових. Добре поєднується із легкими фруктовими десертами.

В цілому, всі ці вина мають схожі показники. Вони виготовляються з винограду європейських сортів, відрізняються легким фруктовим ароматом та свіжим смаком із приємною кислинкою. Ці вина добре підходять для будь-якого випадку, коли хочеться насолодитися смаком ігристого вина, але не вживати алкоголю.




Схожі новини

Коментарі