НОВИНИ ГРАД » Статті » Історія виноробні Zyme
История винодельни Zyme
Читати grad.ua у  

Виробництвом тихих вин займається багато виноробів, але одним із найкращих вважається будинок Zyme. Як започаткувала свою історію виноробня і якими винами готова здивувати — розповімо далі.

Історична довідка

Порівняно з іншими іменитими будинками бренд зовсім юний, але пропонує купити тихе вино, яке нічим не поступається преміальним аналогам. Виноробня Zyme (Дзіме) розташована в регіоні Венето в Італії. Її заснував Серено Моссетті. Він народився у сім'ї виноробів і розпочав свою кар'єру ще в юності, допомагаючи своїм батькам на виробництві. Пізніше він вивчав виноробство в університеті, а після закінчення навчання працював на одній з найбільших виноробних компаній в Італії.

Однак Серено Моссетті завжди мріяв про створення власного шато, де він міг би використати всі свої знання та досвід, щоби створювати високоякісні марочні вина. У 2004 році він вирішив здійснити свою мрію і заснував виноробню Zyme.

З перших днів роботи Серено Моссетті став застосовувати нові та інноваційні методи у виробництві вин: використання натуральних дріжджів та бочок з різних порід дерева для витримки. В результаті Zyme була визнана однією з найбільш інноваційних компаній в Італії та швидко здобула репутацію творця якісних алкогольних напоїв.

Сьогодні Zyme виробляє близько ста видів вин, включаючи білі, тихі червоні та ігристі, використовуючи лише найкращі виноградники у Венето. Завдяки постійній роботі над якістю продукція бренду отримала визнання та повагу у всьому світі, привертаючи увагу поціновувачів благородного алкоголю.

Найвідоміші вина Zyme

Найбільшою популярністю користуються такі різновиди напоїв.

Kairos

Вино изготовлено из сортов Corvina, Corvinone, Rondinella и Oseleta. Характеризуется выразительными нотами ежевики и черной смородины, с тонами пряностей, ванили и шоколада. Напиток содержит мягкие танины и обладает долгим послевкусием.

Harlequin

Еще одно красное вино с яркими фруктовыми нотами и приятной кислинкой. Его можно узнать по аромату спелых вишен и ежевики, пряностям и табаку. Напиток приятно удивляет долгим послевкусием.

La Mattonara

Белый сорт из Garganega и Trebbiano. Во вкусе ощущается присутствие зеленых яблок, апельсина и лимона. Пикантности напитку придает освежающая кислинка.

Amarone della Valpolicella Classico

Красный сорт из Corvina, Corvinone и Rondinella. Оно производится методом высушивания винограда на солнце перед ферментацией, что придает напитку интенсивный аромат с нотами черных фруктов и шоколада.

Oseleta

Червоне вино із сорту Oseleta. Воно має глибокий червоний колір та інтенсивний аромат з нотками чорних ягід, спецій та тютюну. Відрізняється сильною структурою та тривалим післясмаком.

Перелічені вина можна купити в Україні в алкомаркеті Маудау. Великий вибір елітних марочних вин допоможе підібрати екземпляр для своєї колекції або як презент. Доставка здійснюється по всій Україні.




Схожі новини

Коментарі