НОВИНИ ГРАД » Статті » Ортопедичні устілки: що це таке
Ортопедические стельки: что это такое
Читати grad.ua у  

Найкращим способом підтримки та покращення функціонування стоп є ортопедичні устілки, які допомагають зняти втому через перевантаження або незручне взуття. Якщо вам необхідно купити устілки ортопедичні, слід попередньо ознайомитися з різновидами, призначенням, критеріями і особливостями вибору продукту.

Устілки ортопедичні сприяють вирішенню проблем із здоров'ям, є профілактикою виникнення різних захворювань. За допомогою устілок можна скоригувати склепіння стоп для правильного анатомічного положення.

Ефективність ортостельок обумовлена ​​трьома основними впливами, які вони мають:

  1. Рефлекторним – виступи та нерівності сприяють стимуляції м'язів, що надає лікувальний ефект, покращує кровообіг та масажує активні точки на стопі.
  2. Механічним – завдяки амортизації, навантаження рівномірно розподіляється по стопі, знижуючи негативний вплив на спину та суглоби.
  3. Теорія еволюції, згідно з якою здорова постава та хода може сформуватися завдяки ходьбі по природній поверхні. Вигини та виступи устілки аналогічні природному середовищу.

Необхідність ортостель обумовлюється наявністю болю і натоптишів, укороченням кінцівки, болючим плоскостопістю, частими спазмами м'язів гомілки. Крім того, устілки ортопедичні потрібні для людей з шпорою п'яти, невромою Мортона, вальгусом, варусом п'яти. Після переломів кісток гомілкостопа або стопи лікар може призначити ортостельки.

Типи ортопедичних устілок

Ортопедичні устілки можуть бути різного виду та типу, залежно від призначення, будови виробу, частоти використання. У магазині медичних товарів ORTO SMART представлені ортопедичні устілки у великому асортименті. Ви зможете підібрати виріб, що повністю відповідає вашим потребам.

Залежно від регулярності носіння, ортостельки бувають:

  • дитячими;
  • спортивними;
  • модельними;
  • повсякденними.

Залежно від типу взуття ортопедичні устілки поділяються на:

  • для взуття на високих підборах;
  • для взуття відкритого типу;
  • для зимового взуття (утеплені).

За типом будівлі устілка може бути каркасною та безкаркасною. Виріб може бути профілактичного типу, який використовується для зняття навантаження. Такі устілки є актуальними для людей, зайнятих фізичною працею, спортом, під час вагітності. Лікувальні устілки призначаються за необхідності коригувати положення, навантаження та висоту частин стопи.

Как выбрать ортопедические стельки

Як вибрати ортопедичні устілки

Перед покупкою ортопедичних устілок слід звертати увагу на конструкцію, призначення та матеріал, з якого виготовлено виріб. Устілка ортопедична повинна відповідати типу взуття та розміру.

Завдяки використанню ортопедичних устілок зменшується біль у стопах і втома, знижується навантаження на хребет, стабілізується гомілковостоп, кісточки ростуть повільніше. Завдяки нормалізації положення стопи зменшується зношування взуття.




Схожі новини

Коментарі