НОВИНИ ГРАД » Статті » Який навантажувач вилковий купити?
Какой вилочный погрузчик купить?
Читати grad.ua у  

Навантажувач вилковий є спеціалізованим видом транспорту, який може використовуватися для різних робіт. За допомогою такої техніки можна виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, транспортувати вантаж у складських приміщеннях або на виробництві, а також укладати товари на стелажі чи палети.

Існують різні види такої техніки. Якщо ви хочете купити навантажувач вилковий, то слід ознайомитися з основними характеристиками, що впливають на вибір моделі транспортного засобу.

Основними критеріями вибору навантажувача є:

  1. Двигун, його тип та потужність. Залежно від типу двигуна, навантажувач може працювати на бензині, дизелі, електриці або механічного типу. Потужність транспортного засобу може бути різною, навіть якщо розглядати різні моделі одного бренду.
  2. Вантажопідйомність, що визначається видом робіт, для яких використовуватиметься техніка. Цей параметр може дорівнювати 4, 10, 16 тонн або перевищувати 16 тонн.
  3. Ходовий навантажувач. Цей критерій залежить від кількості коліс - 3 або 4. Для внутрішнього вигляду робіт відмінно підійдуть цільногумові колеса, а для робіт на вулиці краще вибирати пневматичні колеса. Гусенична ходова необхідна виконання робіт у складних умовах.
  4. Вид вантажопідйомної щогли, який може піднімати вантажі вертикально. Залежно від цієї характеристики транспортний засіб може різнитися такі підвиди: фронтальне, у якому вила перебувають спереду; сайдшифтер, у якому вила можуть рухатися убік; бічні, які оснащені вилами збоку.
  5. Вага транспортного засобу та його габарити. Від розмірів навантажувача залежить його маневреність, ефективність у заданих умовах.
  6. Розмір вил. Залежно від цього критерію визначатимуться основні функціональні можливості техніки, а також зручність використання для певного виду робіт.

Це основні критерії, які слід враховувати при виборі моделі навантажувача. Незалежно від того, чи купуватимете ви новий пристрій або бу, слід спочатку визначити тип робіт, на яких використовуватиметься техніка.

Визначивши навантаження, місцевість, де буде задіяна техніка та різновид роботи, ви зможете уточнити основні технічні параметри техніки.

Переваги вилкових навантажувачів

Навантажувачі вилки застосовуються для виконання робіт у складських приміщеннях, великих оптових магазинах і на виробництві. Перевагами техніки виступають:

  • маневреність та можливість проводити роботи в обмеженому просторі;
  • широкі функціональні можливості;
  • можливість транспортувати вантаж на велику відстань;
  • скорочення часу виконання робіт і зменшення витрат людської праці.

Таким чином, вилочні навантажувачі – це техніка, яка широко використовується у різних сферах та допомагає значно спростити робочий процес. Переваги такого транспортного засобу підвищують його актуальність та популярність на великих виробництвах та складах.




Схожі новини

Коментарі