НОВИНИ ГРАД » Статті » Трактор YTO – універсальний помічник у сільському господарстві
Трактор YTO – универсальный помощник в сельском хозяйстве
Читати grad.ua у  

Сільськогосподарська техніка YTO здобула популярність на світовому ринку в останні десятиліття. YTO – завод, що знаходиться в Китаї та займається виробництвом спеціалізованих машин, починаючи з 1965 року.

Спочатку техніка підприємства мала популярність в азіатських країнах, але згодом стала закуповуватися європейськими підприємствами. Популярність техніки обумовлена ​​технічними характеристиками та функціональними можливостями – наприклад, трактор YTO може використовуватись у сільському господарстві, на виробництві та на будівництві або для ремонту дорожнього покриття.

Виробник техніки – Китай, причому всі комплектуючі та деталі трактора виготовлені відповідно до міжнародних стандартів. Так, двигун для трактора виготовляється відповідно до технології Великобританії, яка називається Perkins.

Слід зазначити зручну коробку передач, яка включає 12 передач для переднього ходу та 4 передачі – для заднього. Вузол трансмісії виготовлений на зразок FIAT (італійська компанія). Відмінне зчеплення машини обумовлено розробкою відомої LUK (німецької компанії).

Технічні характеристики спеціалізованої техніки YTO

Трактори YTO характеризуються збільшеним тяговим зусиллям, що забезпечує мінімальне пробуксування транспорту. Мотор машини безперебійно працює навіть при перевантаженні, а також набагато економічніші за вітчизняні аналоги.

Двигун має паливну систему, створену за ліцензією BOSH, яка характеризується простотою та низькими вимогами до палива. Тому техніка справно працюватиме, навіть якщо якість паливних матеріалів на середньому рівні.

Крім того, сучасні технології дозволяють мотору функціонувати в різних кліматичних умовах. Хороше зчеплення сприяє плавному перемиканню передач та рівномірному руху транспортного засобу.

Система охолодження трактора включає три незалежні складові:

  • охолодження кабіни;
  • охолодження олії у трансмісійному вузлі;
  • охолодження двигуна.

Кожен з цих вузлів має окремий охолодний радіатор. Плюс для охолодження радіатора встановлено вентилятор. Така система дозволяє працювати техніці за будь-яких кліматичних умов.

Трансмісія трактора 12 на 4 має синхронізатор перемикання передач, внаслідок чого мінімізується шум при перемиканні передач. Насос цього вузла безперебійно подає охолоджену олію, що надає техніці стійкості до перевантажень та підвищує ефективність роботи.

Гальмівна система транспортного засобу – дискова мокрого зчеплення. Вона забезпечує ефективне та безпечне гальмування трактора. До техніки можна приєднати різні сільськогосподарські знаряддя, оскільки трактор обладнано незалежним валом відбору потужності із двома швидкостями.

Преимущества тракторов YTO

Переваги тракторів YTO

  1. Комфортна кабіна для водія: герметична, з кондиціонером, обігрівачем та магнітолою.
  2. Зручна коробка.
  3. Збільшене тягове зусилля.
  4. Наявність запасу потужності (15% від зазначеної).
  5. Простота пристрою.
  6. Споживання дизеля на 25% менше, ніж у аналогів.
  7. Легкість ремонту та наявність запасних деталей.
  8. Надійний двигун.
  9. Низькі вимоги до паливних матеріалів.

Таким чином, трактор YTO – економічний, потужний та комфортний спеціалізований транспорт. Ви зможете приєднувати до трактора різні знаряддя та працювати у різних кліматичних умовах.

Таким чином, трактор YTO – економічний, потужний та комфортний спеціалізований транспорт. Ви зможете приєднувати до трактора різні знаряддя та працювати у різних кліматичних умовах.




Схожі новини

Коментарі