НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Як вибрати хорошу пральну машину
Как выбрать хорошую стиральную машину
Читати grad.ua у  

Пральна машина сьогодні потреба, а не предмет розкоші, як це було кілька десятків років тому. Важко навіть уявити своє життя без такого помічника у побуті. Ця техніка дозволяє заощадити час та сили на пранні, а також значно покращити якість роботи.

За допомогою пральної машини ви навіть можете позбутися найскладніших місць на одязі, а не мити руки під час миття постільної білизни чи зимового одягу. Тому пральні машини дуже популярні, і їх асортимент збільшується з кожним роком.

Основні параметри вибору пральної машини

Вибір пральної машини - це вирішальний момент, який слід приділяти достатньо уваги. Зрештою, побутові прилади купуються протягом одного року, але використовуються протягом 5-10 років, особливо якщо зроблений правильний вибір.

Перш ніж купувати пральну машину, обов'язково зверніть увагу на такі параметри:

  1. Визначте місце, де будуть встановлені побутові прилади. Це може бути ванна кімната, кухня або спеціально призначена кімната в квартирі чи приватному будинку. Залежно від вільного простору слід визначити розміри пральної машини та методу встановлення.
  2. Спосіб встановлення машинки – стаціонарний, підвісний чи вбудований. Цей параметр більшою мірою залежить від місця встановлення та вільного простору у приміщенні.
  3. Тип завантаження білизни у машинку. Це може бути вертикальне або горизонтальне завантаження. Така характеристика залежить від вільного простору. Горизонтальне завантаження зручне при встановленні на кухні або для вбудованої техніки. Вертикальне завантаження заощаджує площу для установки, при цьому потрібен вільний простір зверху техніки, оскільки кришка відкривається зверху.
  4. Вага білизни, яку можна завантажити у машинку. При виборі техніки за цим параметром слід враховувати кількість прання та білизни, яку ви регулярно стираєте. Для великої родини краще вибирати пристрої, розраховані на 6 і більше кілограмів. Для маленької сім'ї відмінно підійдуть маленькі моделі техніки до 5 або 6 кг.
  5. Наявність сушіння. Краще відразу оцінити, чи потрібна вбудована функція сушіння білизни або ви сушитимете білизну на балконі. Також часто встановлюють додатково окрему сушильну машину, якщо дозволяє простір та бюджет. У випадках, коли немає місця для сушіння, а сушити білизну ніде, можна вибрати модель пральної машини з вбудованою функцією.
  6. Вибір програм для прання. Якщо ви часто стираєте одяг з делікатної тканини або любите режими швидкого прання, перегляньте наявність цих програм у пристрої.

Визначивши ці основні параметри, ви можете вибрати найбільш оптимальну модель пральної машини відповідно до ваших вимог, побажань та можливостей.

стиральная машина

Перевірені бренди пральних машин

Сьогодні на ринку представлено безліч різновидів пральних машин – напівавтоматичні, автоматичні, із вбудованою сушкою та без неї. Також техніка представлена від різноманітних торгових марок. Деякі бренди давно виготовляють побутову техніку та добре себе зарекомендували. Інші – нещодавно з'явилися на ринку.

Серед довірених брендів пральних машин можна виділити наступні бренди:

  1. Atlant;
  2. Beko;
  3. Bosch;
  4. Candy;
  5. Electrolux;
  6. Freggia;
  7. Gorenje;
  8. Grunhelm;
  9. Indesit;
  10. LG;
  11. Samsung;
  12. Saturn;
  13. Whirlpool;
  14. Zanetti;
  15. Zanussi.

При виборі бренду пральної машини рекомендуємо оцінити співвідношення якості та вартості товару, наявність гарантії від виробника та її термін, а також відгуки користувачів, які вже користуються технікою.




Схожі новини

Коментарі