НОВИНИ ГРАД » Статті » Значення аргініну для стабільної роботи організму
Купить аргинин для стабильной работы организма
Читати grad.ua у  

Здоровий організм, активність та енергійність – запорука щасливого життя. Щоб усі системи та органи працювали стабільно необхідно, щоб до організму надходила достатня кількість білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин.

Амінокислоти, виступаючи складовою білка, є необхідним елементом, який забезпечує справну роботу багатьох процесів в організмі людини. Щоб амінокислоти добре засвоювалися, рекомендується купити аргінін, який випускається в спеціальній формі.

Основними властивостями, якими володіє аргінін, є:

  1. Покращує кровообіг завдяки розширенню судин, що запобігає виникненню проблем із серцево-судинною системою.
  2. Виступає антиоксидантом, нейтралізуючи та виводячи з організму вільні радикали.
  3. Стимулює статевий потяг у представників чоловічої статі завдяки стимуляції припливу крові до статевого органу.
  4. Позитивний вплив на нервову систему. Завдяки покращенню кровообігу оптимізується робота пам'яті, знижується рівень тривожності.
  5. Зміцнює імунну систему, покращує обмін речовин в організмі, що відбивається на поліпшенні загального стану та стійкості організму до різних захворювань.
  6. Стабілізує рівень цукру, що сприяє оптимізації стану здоров'я людей, які схильні до такого захворювання, як цукровий діабет.

Для кого рекомендовано прийом аргініну

Багато людей можуть одержувати всі необхідні речовини та мікроелементи за допомогою повноцінного харчування. При цьому є певні групи, які потребують додаткового джерела аргініну.

Основними групами людей, яким рекомендується прийом аргініну, є:

  1. Професійні спортсмени.
  2. Люди, які регулярно займаються спортом, тренуються.
  3. Діти.
  4. Люди, які нещодавно отримали травму.
  5. Ті, хто хворіє на цукровий діабет.

За допомогою аргініну синтезується гормон росту, тому особливо важливо приймати його дітям, які активно ростуть. Завдяки додатковому прийому амінокислоти дитячий організм розвивається стабільно і не виникає проблем із зростанням.

Корисний вплив на рівень цукру в крові дозволяє знизити ризик загострень у діабетиків. Тому людям, у яких діагностовано цукровий діабет, слід регулярно приймати аргінін добавку.

Спортсмени приймають аргінін, оскільки він є необхідною речовиною для організму під час фізичних навантажень. Також амінокислота бере участь у синтезі креатину, який не виробляється без аргініну.

Прийом аргініну чоловіками дозволяє уникнути проблем зі статевим потягом, а крім цього завдяки амінокислоті, підвищується можливість запліднення. Жінки за допомогою прийому аргініну під час вагітності можуть запобігти виникненню багатьох захворювань.


Аргинин

Як приймати аргінін?

Аргінін можна приймати в різних формах – капсули, порошок чи таблетки. Прийом добавки слід здійснювати за годину до їди або через годину після їди.

Рекомендована доза для дітей становить 3-4 г на добу, для дорослих людей. 6-7 г, а для спортсменів – ndash; 10 р. У разі прийому добавки з метою оздоровлення найкраще звернутися до лікаря, щоб він призначив рекомендоване дозування.




Схожі новини

Коментарі