НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Німецькі вітаміни Ортомол – здоров’я та активне життя
Немецкие витамины Ортомол – здоровье и активная жизнь
Читати grad.ua у  

Вітаміни – це важливий елемент для здоров’я людини. Вони можуть надходити в організм з продуктами харчування – овочами, фруктами, молочними та м’ясними продуктами тощо. Але кількість вітамінів, яка отримується організмом із продуктів менше, ніж потрібно для організму.

Тому рекомендується приймати вітаміни, які забезпечують ефективну роботу всіх систем організму та позитивно впливають на самопочуття. Німецька компанія Orthomol вже понад 30 років пропонує унікальні вітамінно-мінеральні комплекси.

Унікальність комплексів зумовлена технологією виготовлення вітамінів – на основі ортомолекулярної медицини. Ефективність прийому таких комплексів забезпечується тим, що в складі продукту збалансована кількість кожного інгредієнту, необхідна для людини.

Як обрати вітаміни для всієї родини?

Кожна людина – унікальна, тому слід індивідуально підходити до вибору вітамінів та мінералів. Необхідність організму в тому чи іншому вітаміні або мінералі обумовлюється багатьма факторами:

  1. Раціоном харчування – його складом, поживністю та різноманітністю.
  2. Способом життя – рівнем активності, видом зайнятості.
  3. Індивідуальними особливостями.

При цьому є вітаміни, які необхідні майже кожній людині. Так, наприклад, вітамін D3 є необхідним кожній людині. Це зумовлено тим, що в організм ця речовина надходить за допомогою сонячного світла, активність якого залежить від регіону проживання, кліматичних особливостей та періоду знаходження людини на вулиці.

Тому рекомендують отримувати профілактичні дози D3 із вітамінів, тому що цей нутрієнт необхідний для функціонування всіх органів та систем організму, впливає активність, рівень енергії та імунну систему.

Ще одним незамінним нутрієнтом для організму є Омега-3. Природне джерело вітаміну – риба та морепродукти. Але кількість цієї речовини в рибних продуктах незначна, тому для забезпечення потреб організму краще приймати її окремо.

В залежності від потреб можна обирати певний вид вітамінів окремо – наприклад, вітамін A, B, C, E, K або комплекс вітамінів та мінералів. Обрати вітамінні комплекси можна за їх впливом. Наприклад, комплекси для імунної системи, для зміцнення кісток, нігтів та волосся, для покращення травлення тощо.

Як обрати вітаміни

Користь від прийому вітамінів

Чи потрібно приймати вітаміни, чи є від них користь? Сучасні спеціалісти рекомендують приймати вітаміни, так як спосіб життя багатьох людей не дозволяє отримати всі необхідні речовини з продуктів харчування.

Користь від прийому вітамінів полягає в зміцненні імунітету, покращенні самопочуття, підвищенні рівня енергії, налагодженні сну. Окремі види вітамінів допомагають налагодити процеси травлення, покращують зір, пам'ять, позитивно впливають на серцево-судинну систему.




Схожі новини

Коментарі