НОВИНИ ГРАД » Статті » Чому варто купити генератор
Почему стоит купить генератор
Читати grad.ua у  

Сучасне життя – це величезна кількість можливостей для роботи та розваг, а також для полегшення повсякденного життя за допомогою техніки. Дуже складно уявити життя без електроенергії, оскільки його відсутність призводить до багатьох обмежень, починаючи від елементарного освітлення, закінчуючи можливістю використовувати побутову техніку та заряджати гаджети.

Щоб не відчувати обмеження за відсутності електроенергії, у зв'язку з частими перебоями в країні або відсутністю доступу до центральної мережі, рекомендується купити генератор, що допоможе уникнути безлічі проблем. Завдяки електрогенераторам ви не залежатимете від планових або екстрених відключень світла, перебоїв з електроенергією.

Генератори користуються популярністю серед побутових користувачів та професійних організацій. У приватних будинках, котеджах часто встановлюються генератори забезпечення безперебійного доступу до енергії. У сфері бізнесу – за останній рік генератори придбали багато кафе, магазинів, ресторанів, клінік та організацій, щоб забезпечити можливість працювати без перебоїв, пов'язаних з відсутністю світла.

Генератори: особливості вибору

Вибір генератора – складний процес, оскільки технічні характеристики визначають можливості устаткування. Тому перед покупкою найкраще ознайомитися з основними критеріями, які впливають на вибір техніки.

Серед важливих параметрів електрогенераторів можна виділити:

  1. Потужність, що впливає можливість підключення певної кількості техніки. Цей параметр визначається місцем встановлення та призначенням.
  2. Паливо - дизель, газ, бензин або комбінований спосіб, що передбачає можливість постачання енергії за допомогою двох видів палива.
  3. Спосіб запуску двигуна, який може бути ручним, електричним або автоматичним. Найбільш зручний в експлуатації автоматичний варіант, який запобігає поломкам техніки у разі перебоїв електроенергії.
  4. Кількість фаз – цей параметр визначається типом будівлі, де буде встановлено. Для невеликої дачі краще замовити однофазну модель, для великого будинку трифазну.
  5. Спосіб охолодження, який може бути повітряним або водним.
  6. Додаткові функції – поглинання шуму, захист від перенавантаження та короткого замикання, що дозволяє уникнути проблем та поломок обладнання.

Ассортимент генераторов

Асортимент генераторів

На сучасному ринку запропоновано величезну кількість видів обладнання, що відрізняються технічними характеристиками, продуктивністю та потужністю, брендом та вартістю. Електрогенератори в каталозі https://sigma.ua/ представлені такими видами:

  1. Залежно від палива – бензинові, газові, дизельні та універсальні (комбі).
  2. Залежно від мобільності – стаціонарні та мобільні.
  3. Залежно від взаємодії магнітного та електричного полів – синхронні та асинхронні.

Таким чином, сьогодні генератори – це необхідне обладнання для особистого використання та бізнесу, що дозволяє безперервно використовувати електроенергію. Асортимент моделей дозволяє вибрати оптимальну модель за співвідношенням ціна та функціональні можливості залежно від призначення.

Генератор для дома




Схожі новини

Коментарі