НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі зменшують кількість міськелектротранспорту

В Одесі зменшують кількість міськелектротранспорту

В Одесі скорочують кількість міськелектротранспорту
Читати grad.ua у  

В Одесі через економію споживання електроенергії скорочують кількість трамваїв та тролейбусів на лініях, але самі маршрути не закривають. Про це повідомив міський голова Геннадій Труханов.

Також він звернувся до підприємців із проханням відключити від електроенергії рекламні носії.

Одеська обласна військова адміністрація також звертається до жителів області та міста з проханням економити електоенергію. 20 жовтня по всій країні вводитимуться обмеження постачання електроенергії. Починаючи з 7:00 до 23:00 необхідно мінімізувати користування електроенергією. Це потрібно, щоб спростити процес відновлення зруйнованої інфраструктури.

Обмеження електропостачання торкнуться всіх областей України, зокрема Одеської області.

Особливу увагу слід звернути на відключення нічної ілюмінації, яскраве освітлення вітрин великих торгових мереж та центрів, освітлення зовнішньої реклами, великих банерів на АЗС, сіті-лайтів та білбордів.

У містах буде обмежено використання вуличного освітлення.

За окремим графіком планується відключення від електричної енергії підприємств, найбільших споживачів в Одесі та області.

Планові відключення не стосуватимуться підприємств життєзабезпечення критичної інфраструктури – хлібозаводів, об'єктів охорони здоров'я, станцій швидкої медичної допомоги, підприємств водозабезпечення та водовідведення.

Як повідомлялося раніше, ракетними ударами зруйновано кілька генеруючих об'єктів енергетичної інфраструктури України.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: