Новини Одеси 11.10.2022

Новини Одеси 11.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Масована ракетна атака на Україну повторилася у вівторок 11 жовтня. У небі над Одеською областю збили п'ять ракет, які не постраждали.

Російські військові завдали ударів по Запорізькій та Львівській областях. У Вінницькій області двічі зафіксовано попадання Ладиженською ТЕЦ.
Усього за ранок 11 жовтня росіяни випустили по Україні 28 крилатих ракет.

Ось уже другий день поспіль Україна переживає масований ракетний удар. Вулиці Одеси під час затяжних тривог спорожніли. Городяни кажуть – намагалися без зайвої необхідності не виходити з дому та дотримуватись правил безпеки.

У радбезі громадянам нагадали дотримуватись головних правил, які можуть врятувати життя під час обстрілу – правило двох стін та правило двох виходів.

Масована атака російської армії по всій території України 10 жовтня викликала резонанс у Європі. Мешканці різних міст та країн разом із українськими біженцями знову вийшли на мирні акції.

Внаслідок російської атаки 10-го жовтня в деяких регіонах України виявилися зруйновані або пошкоджені електростанції. Як справи з енергопостачанням в Одеській області — нам розповіли у компанії ДТЕК одеські електромережі.

Увечері 10 жовтня, поки по всій країні йшли роботи з відновлення зруйнованої інфраструктури, українців закликали знизити споживання електроенергії. Одесити кажуть, що до прохання прислухалися і намагалися максимально відключати всі електроприлади.

У дорогу зерновим коридором із портів Великої Одеси у вівторок вийшли ще 7 суден – вони везуть понад 177 тисяч тонн української агропродукції.
Одеса продовжує підтримувати внутрішніх переселенців та всіх, хто постраждав від збройної агресії Росії проти України.

Одеса сьогодні – один із найбільших центрів України у сфері науки.

У жовтні цього року виповнюється 170 років від дня народження художника Кіріака Костанді, який тривалий час жив та працював в Одесі та очолював першу державну картинну галеру у місті.

Події

На вулиці Грушевського в Одесі за день сталося дві ДТП.

Майже півтори тисячі пачок цигарок без марок акцизного збору вилучили у трьох торговців у центрі Одеси.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: