НОВИНИ ГРАД » Статті » Найкращий район для покупки нерухомості в Одесі

Найкращий район для покупки нерухомості в Одесі

Читати grad.ua у  

Серед великих обласних центрів особливу популярність мають Одеса. Приморський край зібрав унікальне поєднання близькості до моря, історичної забудови, шикарних ресторанів і продуманої інфраструктури. При цьому питання, як купити двокімнатну квартиру в Одесі, буде актуальним для багатьох. Незалежно від соціального статусу та сімейного стану варто знати точки тяжіння у кожному окремому місті. Розглядаючи пропозиції на ринку нерухомості разом із порталом Country.ua, ми зібрали найкращі райони для проживання.

Лучший район для покупки недвижимости в Одессе

Приморський — близькість до яскравого та світського життя

Ідеально підходить для тих, хто звик жити у центрі подій. Близькість до моря, ТЦ та ресторанів не могла не позначитися на вартості оренди, вона вважається найвищою у місті. Але крім близькості до інфраструктури, мешканці набувають шикарного вигляду з вікон на морі та історичну забудову. Поблизу також розташовані:

  • вулиці Пирогівська та Канатна;
  • театр музкомедії;
  • Французький бульвар та багато іншого.

Навіть враховуючи високу вартість, район має попит у будь-яку пору року, тому рекомендується заздалегідь перевірити наявність комфортних квартир.

Суворовський - для тих, хто віддає перевагу комфорту і віддаленості

Район досить віддалений від центру міста, але має власну продуману інфраструктуру, кілька ТЦ і навіть близькість до набережної. Єдиний мінус — до історичної забудови необхідно діставатися особистим чи громадським транспортом. Подібна особливість не могла не зашкодити вартості оренди, вона вважається найбільш доступною на тлі інших районів.

Малиновський — зосередження студентів та відрядження

Район досить віддалений від моря та берегової лінії, тому вартість оренди доступна не лише для гостей міста, а й для студентів. Окрім безлічі комфортних апартаментів, в районі є кілька зелених зон для приємного відпочинку. Оптимально підходить для сімей із маленькими дітьми, які часто гуляють на свіжому повітрі.




Схожі новини

Коментарі