НОВИНИ ГРАД » Статті » На що звернути увагу, орендуючи квартиру в Києві
На что обратить внимание, арендуя квартиру в Киеве
Читати grad.ua у  

Київ завжди живе активним життям. Це не залежить ні від пори року, ні від ситуації в країні та світі. Квартири купуються, орендуються, звільняються. Завдяки великій циркуляції людей попит на житло залишається колосальним, і знайти квартиру не важко. Втім, це спричиняє зростання ризиків при оренді нерухомості.

Головне правило - договір оренди

Мабуть, найголовнішим моментом під час оренди житла є договір оренди. Якщо ви недостатньо підковані юридично, радимо задуматися про угоду через агентство нерухомості. Зі спеціалістами оренда квартир Київ пройде гладко, всі нюанси будуть враховані і ризики зведені до мінімуму.

Шукати житло також можна через агентство. А можна вибрати варіанти на порталі country.ua. Тут великий вибір пропозицій від юридичних та фізичних осіб. Ціни приємні. До того ж, через country.ua можна зняти квартиру без посередників.

Якщо ви вирішили орендувати нерухомість у господаря безпосередньо, обов'язково зверніть увагу на такі пункти договору:

  • адреса квартири, що здається - він повинен відповідати тому, за яким ви оглядали об'єкт;
  • обов'язки обох сторін;
  • порядок розрахунків;
  • термін дії договору;
  • умови дострокового переривання договору

Непогано було б як доповнення зробити опис майна та визначити порядок дій у разі поломки чогось. 

Нюанси оренди

Крім укладання договору, необхідно ретельно оглянути сам об'єкт та провести відповідні перевірки. Серед основних пунктів:

  • перевірка документів власника;
  • оцінка загального стану житла;
  • оцінка стану комунікацій

Важливим моментом для вибору квартири є інфраструктура. Вам має бути зручно добиратися на роботу чи навчання. Наявність парку або скверу поблизу також є переважною.

Звичайно, і зручна транспортна розв'язка, і вдале місце розташування тягнуть за собою підвищення вартості. Але якщо ви дійсно хочете знайти хороше житло, варто піти на те, щоби заплатити трохи дорожче. Пам'ятайте, що від цього залежить комфорт вашого життя на новому місці.




Схожі новини

Коментарі