НОВИНИ ГРАД » Статті » Квартири у районах Одеси

Квартири у районах Одеси

Читати grad.ua у  

Квартири в районах Одеси мають свої відмінні риси, тому для вибору житлової нерухомості в Одесі слід підходити з усією відповідальністю та скрупульозністю, обираючи район розташування будинку, поверх, на якому знаходиться квартира, вид з вікна, віддаленість від пляжів Чорноморського узбережжя, наявність зручної транспортної розв'язки та міської інфраструктури. Якщо для мешканців квартири важливо бути ближче до природи та далеко від міської суєти центральних районів міста, можна купити квартиру в Одесі в будинку, розташованому на території Суворовського району, для тих, хто хоче жити поблизу від історичного центру – можна зупинити свій вибір на квартирах межі Київського району.

Квартиры в районах Одессы

Обираємо квартиру у Київському районі Одеси

На думку корінних одеситів, найбільш комфортною для проживання є територія Київського району – звідси порівняно недалеко до центру міста, при цьому в районі досить багато зелених насаджень, а сам район відрізняється спокійною криміногенною обстановкою. Серед переваг придбання житлової нерухомості в межах Київського району експерти ринку нерухомості зазначають:

  • прекрасну інфраструктуру, яка включає велику кількість загальноосвітніх закладів, закладів культури та охорони здоров'я. Район рясніє торговими центрами, санаторіями та пансіонатами, готелями та бібліотеками;
  • зручну транспортну розв'язку, що дозволяє доїхати до будь-якої частини міста протягом 30-40 хвилин;
  • велика різноманітність пропозицій на ринку житлової нерухомості, що включають квартири як у новозбудованих житлових будинках, так і житло на вторинному ринку за подібною вартістю.

Серед плюсів Київського району – видалення до моря в межах 2-3 км, спуски до моря облаштовані сходами, пляжі часто облаштовані, хоча за бажання можна усамітнитися і на дикому пляжі.

Квартири в Приморському районі, їх плюси та недоліки

Головний плюс житлової нерухомості в Приморському районі криється вже в самій назві району - він розташований біля моря, а житлові будинки в ньому - в пішій доступності від морського узбережжя (достатньо прогулятися 5-20 хвилин). Район має гарну транспортну розв'язку і зручну для мешканців інфраструктуру.

Серед недоліків придбання житла в цьому районі - його вартість, квартира в новобудові в цьому районі коштуватиме вдвічі більше, ніж в інших районах міста, при цьому район заселений досить густо і для того, щоб дістатися центру міста на власному авто потрібно постояти у пробках.




Схожі новини

Коментарі