НОВИНИ ГРАД » Статті » Roll Club – відома доставка суші в Одесі
Roll Club – известная доставка суши теперь в Одессе
Читати grad.ua у  

Компанія Roll Club - це не просто сервіс доставки смачних страв, це історія досягнення успіху. Сьогодні мешканці багатьох міст України можуть скуштувати суші Roll Club, а лише 10 років тому – це був невеликий заклад у Чугуєві Харківської області. Історія бренду смачної доставки цікава та захоплююча. Засновник компанії Вілен Данієлян поступово масштабував свій бренд, відкриваючи заклади спочатку у Харкові, а згодом і в інших містах.

Відтепер і одесити можуть насолодитися стравами азіатської кухні від компанії Roll Club. Ви можете замовити суші в Одесі з безкоштовною доставкою в будь-яке зручне для вас місце. Фахівці служби доставки привезуть замовлення до офісу, додому або до парку. Так, за десять років одна точка в маленькому місті, де працювало троє людей, які були співзасновниками компанії, перетворилася на досить велику компанію зі штатом понад 300 осіб.

Зараз, під час повномасштабної війни, компанія продовжує працювати у Харкові та водночас розширює свою мережу. Співзасновники бренду не лише контролюють якість роботи сервісу, а й допомагають армії, територіальній обороні та іншим важливим підрозділам, які захищають Україну. Кошти від продажу деяких позицій перекладаються потреби військових, також у закладах часто є так звані «підвішені» порції для захисників країни.

Почему стоит заказать суши и другие блюда в Roll Club

Чому варто замовити суші та інші страви в Roll Club

Компанія Roll Club пропонує величезний асортимент страв азіатської кухні. Ви можете скуштувати класичні страви – роли Філадельфія, Королівський Дракон або Спайс Рол, а також фірмові новинки.

У меню ресторану пропонуються екзотичні суші-бургери, які ви не зустрінете в жодному іншому закладі. Авторський підхід до розробки меню – це ще одна перевага сервісу.

Окрім класичних ролів та екзотичних страв, відвідувачі можуть скуштувати запечені, овочеві та гострі роли, салати та боули. Великий вибір страв азіатської кухні дозволить кожному знайти те, що задовольнить смакові уподобання та побажання.

суши и другие блюда в Roll Club

Перевагами доставки азіатських страв від компанії Roll Club є:

  1. Якість кожної страви завжди на найвищому рівні.
  2. Регулярне проведення акцій на різні позиції.
  3. Програма лояльності для постійних клієнтів.
  4. Доступна вартість страв.
  5. Оперативна доставка в будь-яку точку міста.
  6. Професіоналізм кухарів.
  7. Простота оформлення замовлення.
  8. Використання термосумок для доставки.

Висока якість страв, відмінний сервіс та доступна ціна – ті критерії, які є невід'ємними для Roll Club. Співробітники компанії відповідально підходять до своєї роботи, тому кожен етап оформлення замовлення проводиться на найвищому рівні.

Доставка суші та ролів в Одесі може бути безкоштовною – при замовленні від 200 грн. Ви можете замовити обід на роботу, смачну вечерю для романтичного побачення або організувати вечірку для компанії за допомогою доставки від Roll Club.

Roll Club




Схожі новини

Коментарі