НОВИНИ ГРАД » Статті » Видалення папіломи: найкращий метод та профілактика

Видалення папіломи: найкращий метод та профілактика

Читати grad.ua у  

Папіломи є шкірними утвореннями розміром до 3 мм, які зовні нагадують опуклу родимку. Найчастіше папілома доброякісна, вона може нічим не турбувати та роками перебувати на шкірі без видимих ​​змін. Але в деяких випадках може відбуватися злоякісність новоутворення, що загрожує розвитком онкології. Тому подібні шкірні нарости лікарі рекомендують усувати. Для цього кожному пацієнту в індивідуальному порядку підбирається оптимальний спосіб видалення папілом, найбільш ефективний та безпечний.

На сьогодні встановлено основну причину утворення папілом — це ВПЛ чи вірус папіломи людини, наявність якої підтверджує специфічний аналіз. При попаданні на шкіру він може вразити клітини епітелію та спровокувати розвиток бородавчастого ущільнення. За сприятливих умов починають утворюватися нові папіломи і тоді замість однієї може розростатися цілий букет. Тому дуже важливо вчасно звернутися до косметолога та пройти лікування. Детальніше про видалення папілом читайте на сайті клініки лазерної хірургії LaserOne за посиланням https://laserone.com.ua/papilloma_removal/.


Папилома

Найкращий спосіб видалення папілом - лазер!

Сучасна естетична медицина пропонує широкий вибір методів видалення папілом та подібних до них утворень. Кожна процедура має свої плюси та мінуси, але, як показує досвід та відгуки пацієнтів, видалення папілом лазером має найбільш оптимальне співвідношення ефективності та вартості. Крім цього існують інші переваги лазерної терапії:

  1. Процедура вважається найбезпечнішою, оскільки під час її виконання виключається бактеріальне зараження.
  2. Вилучення проводиться за допомогою найновішого лазерного апарату, який має міжнародні дозволи на застосування в медичній практиці. З його допомогою проводиться прицільне усунення папіломи, після чого швидко проходить період відновлення.
  3. Запропонований спосіб лікування практично безболісний, оскільки лікар за бажання пацієнта або широкій ділянці обробки використовує анестезію.
  4. Може здійснюватись видалення папіломи на обличчі, а також у будь-якому іншому місці, де вона утворилася.

Найважливіше після лазеротерапії відсутні серйозні естетичні побічні дефекти: рубці, гіперпігментація, опіки. Також при необхідності лікар може видалити відразу кілька папілом, якщо це дозволяє стан пацієнта та є прямі показання.

Профілактика утворення папілом після видалення лазером

Існують сприятливі фактори активізації ВПЛ, які достатньо виключити, щоб звести до мінімуму ризик повторної появи папіломи після лазеротерапії. Насамперед це:

  • часті переохолодження;
  • сильні фізичні чи психоемоційні навантаження;
  • гормональні порушення в організмі;
  • наявність шкідливих звичок.

Більше інформації про лазерне видалення папіломи можна дізнатися у лікаря-косметолога, дерматолога з багаторічним стажем роботи клініки LaserOne у Києві. Достатньо виділити 30 хвилин свого часу, щоб усунути естетичний дефект та убезпечити себе від розвитку подальших ускладнень.

Більше інформації про лазерне видалення папіломи можна дізнатися у лікаря-косметолога, дерматолога з багаторічним стажем роботи клініки LaserOne у Києві. Достатньо виділити 30 хвилин свого часу, щоб усунути естетичний дефект та убезпечити себе від розвитку подальших ускладнень.




Схожі новини

Коментарі