НОВИНИ ГРАД » Статті » Переваги лікування раку в Ізраїлі
Преимущества лечения рака в Израиле
Читати grad.ua у  

Головною ланкою результативного лікування в Ізраїлі є лікар, а вже потім пацієнти обирають медичний заклад. Справа в тому, що більшість ізраїльських лікарів (докладніше можна ознайомитися на сторінці https://israel-doctor.info/) поєднують прийоми хворих як у великих клініках, так і в приватних центрах. У кабінетах проходять консультації, а в медичних центрах призначаються планові обстеження та госпіталізація за потребою. Чому лікарі Ізраїлю лідирують серед фахівців з інших країн Європи?

Підхід до лікування пацієнтів

Йдеться не лише про громадян країни, а й про іноземних пацієнтів. Лікарі забезпечують комплексний підхід, тобто хворого оглядає не лише один лікар, а одразу кілька лікарів вузької спеціалізації. Кожен із них – фахівець своєї справи, тому ставить більш точний діагноз та підбирає правильне лікування.

Наприклад, на обстеженні перебуває пацієнтка, у якої діагностували онкологію грудей. Спочатку вона надходить на прийом до мамолога. Він ретельно вивчає історію хвороби та планує подальші етапи обстеження для визначення характеру новоутворення та стадії хвороби.

Після повного огляду збирається консиліум:

  1. Хірург, завдання якого полягає у проведенні операції для видалення ракової освіти.
  2. Хіміотерапевт – визначає необхідність проведення хіміотерапії та встановлює дози її отримання.
  3. Променевий терапевт – за потреби супроводжує пацієнтку на етапі променевого лікування.
  4. Пластичний хірург – відповідає за збереження естетичного вигляду грудей та жіночої привабливості.
  5. Фізіотерапевт – призначає процедури швидкого відновлення людини.

Цей підхід не обмежується онкологією. Іноземні пацієнти за необхідності отримують комплексне лікування будь-яких діагнозів.

Скільки часу займає консультація?

В ізраїльських клініках лікарі приділяють необмежений час пацієнта для докладного вивчення хвороби. Пацієнт задає всі питання, які його цікавлять та отримує роз'яснення по етапах терапії.

У середньому огляд одного пацієнта йде від 30 до 40 хвилин. Вагомою перевагою консультації в Ізраїлі є відсутність мовного бар'єру. Майже всі лікарі та медичний персонал вільно володіють російською мовою.

Якщо порівняти підхід до пацієнта в Кореї, там на консультацію відмічено 5-10 хвилин. В Ізраїлі лікар оглядає хворого стільки, скільки це знадобиться.

Чи можлива онлайн-консультація?

Перш ніж пацієнт спланує поїздку до Ізраїлю, він може записатися на віддалений онлайн-прийом у лікаря.

Лікар зв'язується з хворим, ставить запитання, вислуховує скарги пацієнта, вивчає сімейний анамнез, пропонує пацієнту варіанти майбутньої терапії, додаткові обстеження.

Важливо! Лікар не призначає лікування віддалено, але після консультації хворий вирішує, чи потрібно йому їхати до Ізраїлю чи ні.

Вартість майбутньої терапії перебуває у доступній ціновій категорії та дешевше на 30% порівняно з країнами Європи.




Схожі новини

Коментарі