НОВИНИ ГРАД » Статті » Нове життя для старого одягу: ТОП ідей
Новая жизнь для старой одежды: ТОП идей
Читати grad.ua у  

Регулярне оновлення гардеробу – правило сучасних людей. Адже в будь-якій ситуації хочеться виглядати стильно, а почуватися — на 100%. Але іноді буває так, що стара, вже частково неактуальна річ, дуже дорога нам. Позбавлятися її — не хочеться. Тому сьогодні ми підготували кілька ідей, які допоможуть надати старим речам нового вигляду. А також розповімо, як можуть стати в нагоді в цій справі термопрес та обладнання для вишивки. 

Як оновити старий одяг і залишити його в гардеробі

Бажаєте зробити нудну однотонну футболку, яка завалялася у шафі, цікавішою? Тут виручить термопрес для одягу. З його допомогою ви зможете нанести на тканину будь-який принт, фото, авторські малюнки. 

Другий спосіб оновити зовнішній вигляд одягу – вишивка. Гарний орнамент можна нанести вручну або за допомогою машини для вишивки. 

Чи потрібні ще ідеї? Модні переробки одягу:

  • Візьміть у руки ножиці . З джинсів вийдуть чудові вінтажні шорти. З футболок – топи для літнього відпочинку. Також за допомогою ножиць можна зробити цікаві вирізи на одязі, змінити довжину рукавів. А озброївшись ще й швейною машинкою, зовсім змінити фасон старого одягу.
  • Прикрасьте декором. У хід можуть йти гудзики, стрічки, стрази, нашивки, заклепки. Вони допоможуть зробити ваш образ стильнішим.
  • Використовуйте фарбу для тканини. Модний принт Tie-dye або повністю новий відтінок вирішувати тільки вам. Надихайтеся ідеями та творіть.
  • Додати родзинку. Латки на ліктях - чудовий вибір для штанів. А кольорові манжети для старої сорочки, яка вже втратила актуальність. 

Цікава ідея: реставрацію одягу можна перетворити на власну маленьку справу. Створюйте креативні речі для близьких, а потім і для клієнтів, які із задоволенням звертатимуться до вас. 

Хенд мейд з одягу: переробка старих речей

Іноді старі речі зовсім не можна носити. Задіяти тканину в інтер'єрі, декорі. Декілька цікавих ідей:

  • Чохол для одягу. Щоб отримати його, достатньо зашити нижню частину старої сорочки, худи. Також для цієї мети добре служить звичайна наволочка.
  • Декоративна подушка . Її можна пошити зі старої сорочки, штанів, футболки, клаптів тканини дорогих для вас речей. Декоруйте наволочку ґудзиками або вишивкою: це дасть ефект завершеності. 
  • Одяг для домашнього вихованця. Перешити власний светр на теплий жилет для кішки чи собаки – чудова ідея. Приклади таких речей можна переглянути в Pinterest.
  • Пледи. Таке, як у сімейних фільмах 2000-х. Пошити ковдру можна зі старих светрів, сорочок, щільної тканини: джинсу, твіду. 

Вибирайте ідею, надихайтеся, робіть! 

Дякуємо за допомогу у підготовці статті виробника вишивального обладнання ТМ Рікома (США). 




Схожі новини

Коментарі