НОВИНИ ГРАД » Статті » Як зекономити на покупці техніки?
Как сэкономить на покупке техники?
Читати grad.ua у  

Купуючи будь-яку техніку, хай то буде телефон або холодильник, варто звертати увагу на багато деталей та критеріїв вибору, адже придбання таких пристроїв не є чимось несерйозним та простим. Така задача — клопітка робота, що вимагає немало часу.

Очевидно, одним із найголовніших критеріїв є ціна. Часто саме вона грає основну роль, тож визначення бюджету є актуальним питанням. Чорна п’ятниця допоможе позбутися проблем із вибором цінової категорії товару, адже акції до Чорної п’ятниці дають змогу знайти бажані речі за найнижчими цінами.

Що таке Чорна п’ятниця?

Із США у 2010-х до нас прийшла традиція раз на рік проводити розпродаж у великих магазинах, який називають Чорною п’ятницею. У Штатах Black Friday іде одразу після Дня подяки, мало не найголовнішого свята у країні. Цього року Чорна п’ятниця проходитиме 25 листопада.

Чорна п’ятниця в режимі онлайн

До початку пандемії та карантину чорна п’ятниця проходила за такою схемою: магазини відчинялися раніше, увесь день діяли знижки, тож зазвичай у приміщеннях була купа людей. Зараз же процедура купівлі техніки у Чорну п’ятницю набагато простіша, адже для неї навіть не обов’язково виходити з дому.

Знижки починають діяти з 00:00 п’ятниці й часто тримаються цілі вихідні. За цей час кожен може визначитися та знайти необхідні для себе товари.

Практику проведення Чорної п’ятниці онлайн можна побачити також у магазині Samsung, який пропонує привабливі ціни на величезну кількість товарів.

Яка техніка Самсунг бере участь у Чорній п’ятниці 2022?

Цього року в асортимент товарів зі знижками входять:

  • побутова техніка;
  • телевізори;
  • мобільні пристрої;
  • монітори;
  • пристрої пам’яті.

Серед усіх цих категорій можна буде знайти техніку зі знижкою до 30%.

Чорна п’ятниця у Samsung

Не лише якісною та ефективною технікою Самсунг заслужив довіру серед покупців, а й справедливими цінами на пристрої та найвигідніші акції під час Black Friday. А менеджери навіть у такий складний та активний день допоможуть вам вибрати необхідний товар, надавши вичерпну консультацію з будь-яких питань.




Схожі новини

Коментарі