Новини Одеси 14.12.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 14 грудня 2023

У ніч проти 14 грудня на Одещину було спрямовано чи не найпотужнішу дронову атаку з усіх попередніх. 

На місці руйнувань Одеські рятувальники надали постраждалим допомогу, зокрема психологічну, організували пункт обігріву. 

Також російські окупаційні війська близько опівночі випустили шість зенітно-керованих ракет С-300 у напрямку Миколаївської та Херсонської областей.

В Одесі в обіг запустили марку, присвячену захисникам півдня України. 

Наближаються новорічні свята. Хтось вже купляє ялинку та прикраси до неї, подарунки близьким, білети до театру. Хтось вважає, що все це – не на часі, якщо на фронті гинуть люди. 

Як мешканці Одеси готуються до прийдешніх зимових свят, чи планують відзначати їх з розмахом або враховуючи складний час для країни зроблять це більш скромно, дізнавалися кореспонденти ГРАДа на вулицях міста. 

Запросив випити, а під кінець вечора вбив. В Одеській області затримали чоловіка, який забив до смерті випадкову знайому.

Під Одесою сталася ДТП, у якій травмувалися малолітні діти. 

В Одеській області судитимуть водія, з вини якого загинула людина і ще одна отримала важкі травми. 

Подорож за 9 тисяч доларів – на Одещині затримали керівника громадської організації та військовослужбовця, які допомагали ухильникам уникнути мобілізації та виїхати з країни.

Зимова негода знову намагається взяти Одесу у свої обійми. І хоча температура ще не дуже морозна, синоптики прогнозують по Одещині вітер, снігопади й ожеледицю. Енергетики на Одещині вже переведені у режим підвищеної готовності.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: