Новини Одеси 22.11.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 22 листопада 2023

Вночі армія РФ атакувала українські міста безпілотниками Shahed. Також з літака Ту-22 було випущено крилату ракету.

Верховна Рада законодавчо передала «військовий» податок на доходи фізичних осіб, який раніше йшов до місцевих бюджетів, до державного бюджету.

Одеса була першим містом в Україні, де офіційно зареєстрували перший випадок СНІДу. І зараз поширеність ВІЛ у нашому місті залишається однією з найвищих серед усіх українських міст.

Ліквідація наслідків підриву Каховської ГЕС, відновлення акваторії Чорного моря, переробка відходів, що накопичилися – ці екологічні виклики сьогодні виходять на перший план. На вирішення яких питань спрямована увага вчених-екологів.

В Одесі викрили злочинну схему, яка дозволяла призовникам уникнути мобілізації на підставі фіктивних медукладів про «погане здоров'я».

На Одещині викрили трьох чоловіків, які у дворі будинку обладнали теплицю та вирощували там коноплі.

Як не стати жертвою булінгу, що робити, коли почуваєтеся об'єктом для знущань? Відповіді на ці запитання отримали від поліцейських учні одного з одеських ліцеїв.

І повернемось до теми ВІЛ-СНІДу. Чи дотримуються жителі Одеси основних методів профілактики цих та інших небезпечних хвороб? Чи здають аналізи? І як ставляться до тих, кому не вдалося уникнути зараження, дізнавалися наші кореспонденти.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: