Новини Одеси 17.11.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 17 листопада 2023

Вночі 17 листопада російські війська атакували Україну десятьма ударними безпілотниками.

Політична та військова підтримка, інвестиції в українську економіку та допомога українським містам у критично складний зимовий період, післявоєнне відновлення України – головні теми про які голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко спілкувався у Європі з провідними політиками та колегами під час візиту до Німеччини та Бельгію.

Сьогодні долю України та перебіг війни у ній обговорюють на найвищому рівні у всьому світі. Зокрема, наше протистояння з Росією стало однією з тем, про які йшлося на переговорах у США між президентом Джо Байденом та лідером Китаю Сі Цзіньпіном.

Пережити окупацію Херсона, маючи на руках дитину з особливими освітніми потребами, евакуюватися до Одеси та розпочати життя фактично з нуля – одна з історій, що чіпляє за живе, і про яку ми розповімо далі у нашому випуску.

В Одесі відкрили дитячий центр підтримки "Барнахус". Це простір для роботи з дітьми, які постраждали або стали свідками жорстокого поводження та насильства.

Актуальні аспекти трансплантології обговорювали в Одесі.

На жаль, жодного дня не минає без резонансних ДТП. На Одещині мікроавтобус врізався у залізобетонний стовп – водій загинув на місці, пасажира у тяжкому стані відвезли до лікарні.

А у центрі Одеси зіткнулися легкові автомобілі. Одна з машин збила світлофор.

Найпоширенішими причинами ДТП є недотримання водіями швидкісного режиму, порушення правил маневрування та проїзду пішохідних переходів – констатують поліцейські.

На Одещині винесли вирок контрабандистам – іноземцям, які займалися перевезенням кокаїну з Перу.

В Одесі затримали наркоторгівлю – жінка сховала метадон у пакеті з мукою.

Одеські патрульні затримали п'яного хулігана, який пошкодив чужі автомобілі та погрожував жінці.

Підшукувала призовникам фіктивних дружин із інвалідністю. В Одесі викрили чергову схему переправлення ухилістів за кордон.

Ще у вересні цього року Міноборони змінило наказ про військово-лікарську комісію, тим самим розширивши межі придатності до служби. Кого торкнуться зміни, яким чином вплинуть тих, хто служить і тих, хто закликається? В ефірі телеканалу "Град" свій коментар надала адвокат Ірина Тодорич.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: