Новини Одеси 15.11.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 15 листопада 2023

3 тисячі зафіксованих випадків екоциду та трильйони гривень збитків. Війна впливає не лише на економіку та продовольчу складову країни. Сьогодні це питання екологічної безпеки. Особливої шкоди зазнав Південь України

Одразу після тривалої повітряної тривоги, напередодні ввечері, ворог направив Одеською область протирадіолокаційну ракету Х-31. Ракета потрапила у поле, повідомили у Силах оборони Півдня України. А до Херсонської області за добу прилетіло понад 500 снарядів.

Протягом року на деокупованій Херсонщині розміновано та знешкоджено тисячі вибухонебезпечних предметів.

У новий рік – із додатковою платіжкою. Українці, окрім постачання газу та його розподілу, оплачуватимуть також і за обслуговування внутрішніх газових мереж у багатоквартирних будинках.

Дитина є незахищеним учасником дорожнього руху, і, багато в чому, поведінка дітей на дорозі обумовлено їх сприйняттям дорожньої ситуації. Саме тому безпеку неповнолітніх забезпечують дорослі.

Двоє постраждалих та величезний затор. На трасі Одеса – Рені лоб у лоб зіткнулися два легковики.

На Одещині викрили міжнародну злочинну групу, яка переправляла військовозобов'язаних чоловіків за кордон.

Краєзнавець Дмитро Жданов продовжує розкривати секрети старої Аркадії.

На вулиці стає все прохолодніше, до зими готуються не лише люди, а й тварини. Мешканці одеського звіринця вже переходять на осінньо-зимовий раціон, а співробітники зоопарку готові прийняти виклики можливих блекаутів.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: