Новини Одеси 23.10.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 23 жовтня 2023

У ніч проти 23 жовтня російські війська атакували Україну дронами-камікадзе Shahed, керованою ракетою Х-59 та безпілотником невстановленого типу.

Вночі армія РФ завдала ударів по Бериславському району Херсонської області.

У Херсоні затримали групу ворожих коригувальників, які передавали ворогам координати базування українських військових та інші розвідувальні дані.

Невимірні страждання не можуть бути зцілені, проте пам'ятаючи про них – можна не допустити нових помилок в історії нашої держави. 23 жовтня в Одесі відзначається трагічна дата. 1941 року, 82 роки тому, окупанти спалили понад 25 тисяч євреїв.

У прийнятому в першому читанні бюджеті України на 2024 рік закладено показник середньорічного курсу долара на рівні 41 гривні 40 копійок. Експерти кажуть, що це скоріше технічний показник, і ці цифри є приблизними. Що буде із курсом долара, з інфляцією та іншими фінансовими процесами, розповідає столичний економічний експерт Олексій Кущ.

Одеська область не користується популярністю у підприємців із прифронтових регіонів для перекладу бізнесу.

Цього року скорочення виробництва молока в Україні може становити 300 – 400 тисяч тонн порівняно з довоєнним періодом.

В Одесі на місці злочину затримали чергового наркодилера.

Кабінет Міністрів України вніс зміни до Правил дорожнього руху.

Навіть із короткочасним поверненням тепла та підвищенням температурного фону все більше дітей виходить на прогулянку на вулицю. А дані статистики, у свою чергу, свідчать, що в Україні зростає кількість ДТП за участю неповнолітніх.

Україною поширюється нова хвиля підліткових суїцидів.

Профілактичний догляд як спосіб запобігання захворюванням. Департамент охорони здоров'я Одеської міськради та міський центр здоров'я проведуть профілактичні огляди дитячого населення.

В останній вікенд жовтня багато одесити вирішили відпочити у знаменитому Софіївському парку Умані. Побували там і наші кореспонденти.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: