Новини Одеси 19.10.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 19 жовтня 2023

Одесу відвідали справжні сучасні супергерої – бійці третьої окремої штурмової бригади із позивними «Фока», «Сухою» та «Риз». Військові під час неформальної зустрічі розповіли про свою службу у штурмовому підрозділі.

Російські військові завдали удару балістичними ракетами по Миколаївській області.

В Одесі поліція розслідує обставини вибуху в офісі магазину, внаслідок якого постраждали двоє людей. За попередніми даними, в руках одного зі співробітників здетонував «сувенірний» боєприпас.

Нажився на мільйон гривень. Національне агентство з питань запобігання корупції виявило ознаки незаконного збагачення у військкома Малиновського районного ТЦК Одеси на майже 47 млн. грн.

Що необхідно робити, щоб допомогти стати фінансово незалежними жінкам, які виїхали з районів бойових дій і починають життя практично з нуля? Про це говорили учасниці четвертої одеської жіночої конференції «Відновлення та локалізація світу крізь призму повестки дня «Жінки, мир, безпека».

Україна шукає нові шляхи доставки зерна із портів Одеської області за кордон.

З портів «Великої Одеси» тимчасовим «Чорноморським коридором» 19 жовтня вийшли два судна типу Panamax, завантажені українською агропродукцією.

В Україні планують збільшити мінімальні пенсії.

На скільки і коли зросте максимальна пенсія у 2024 році? Таким питанням уже ставлять українські пенсіонери.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: