Новини Одеси 19.09.2023

Новини Одеси 19.09.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 19 вересня 2023

Над Одеським регіоном сили оборони знищили ворожого безпілотника.

Уранці 19 вересня російські військові обстріляли Херсон.

Рентгенологічна операційна із сучасним ангіографом відкрилася в одеській міській лікарні.

Ще до початку військового стану в Одесі було підписано понад 700 тисяч декларацій із лікарями міських медичних установ, що становило майже 70% населення. Наскільки активно мешканці міста користуються сьогодні послугами сімейних лікарів? Чи знають, як переукласти декларацію з іншим лікарем? Ці та інші питання наші кореспонденти поставили городянам.

З порту Чорноморськ вийшло судно з агропродукцією і випливає тимчасовим коридором у Чорному морі у напрямку Босфору, повідомили в мінінфраструктурі.

Він захищав свою Батьківщину та загинув за неї, тепер його рідні та близькі заснували стипендію його імені – для молоді, яка прагне змінити світ на краще. Загиблий воїн одесит Борис Чубін навчався в ліцеї Приморського району, на будівлі встановлено меморіальну дошку на згадку про героя.

«Інфокс» продовжує роботи із заміни аварійної ділянки магістрального водоводу. Для проведення робіт, починаючи з опівночі 20 вересня і до 6 ранку 21 вересня буде припинено подачу води споживачам Київського, Хаджибейського та Приморського районів Одеси, також мешканцям сіл Лиманка, Червоний хутір, житлових масивів «Райдужний», «Совіньйон», «Чорноморка».

Продав канабіс і влаштував у своєму будинку наркопритон. На Одещині затримали 46-річного наркоторговця, чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Півтори тисячі доларів США за фіктивний діагноз: в Одесі затримали медичного працівника та викрили корупційну схему ухилення від військової служби.

Молдовські правоохоронці на кордоні з Одеською областю затримали групу чоловіків призовного віку і обличчя, яке їх супроводжувало.

Державний бюджет на 2024 рік уже сформовано та направлено на розгляд до Комітету Верховної Ради.

На Одещині триває збирання винограду.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: