Новини Одеси 19.09.2023

Новини Одеси 19.09.2023

Головні новини Одеси 19 вересня 2023

Над Одеським регіоном сили оборони знищили ворожого безпілотника.

Уранці 19 вересня російські військові обстріляли Херсон.

Рентгенологічна операційна із сучасним ангіографом відкрилася в одеській міській лікарні.

Ще до початку військового стану в Одесі було підписано понад 700 тисяч декларацій із лікарями міських медичних установ, що становило майже 70% населення. Наскільки активно мешканці міста користуються сьогодні послугами сімейних лікарів? Чи знають, як переукласти декларацію з іншим лікарем? Ці та інші питання наші кореспонденти поставили городянам.

З порту Чорноморськ вийшло судно з агропродукцією і випливає тимчасовим коридором у Чорному морі у напрямку Босфору, повідомили в мінінфраструктурі.

Він захищав свою Батьківщину та загинув за неї, тепер його рідні та близькі заснували стипендію його імені – для молоді, яка прагне змінити світ на краще. Загиблий воїн одесит Борис Чубін навчався в ліцеї Приморського району, на будівлі встановлено меморіальну дошку на згадку про героя.

«Інфокс» продовжує роботи із заміни аварійної ділянки магістрального водоводу. Для проведення робіт, починаючи з опівночі 20 вересня і до 6 ранку 21 вересня буде припинено подачу води споживачам Київського, Хаджибейського та Приморського районів Одеси, також мешканцям сіл Лиманка, Червоний хутір, житлових масивів «Райдужний», «Совіньйон», «Чорноморка».

Продав канабіс і влаштував у своєму будинку наркопритон. На Одещині затримали 46-річного наркоторговця, чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Півтори тисячі доларів США за фіктивний діагноз: в Одесі затримали медичного працівника та викрили корупційну схему ухилення від військової служби.

Молдовські правоохоронці на кордоні з Одеською областю затримали групу чоловіків призовного віку і обличчя, яке їх супроводжувало.

Державний бюджет на 2024 рік уже сформовано та направлено на розгляд до Комітету Верховної Ради.

На Одещині триває збирання винограду.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: