Новини Одеси 16.08.2023

Новини Одеси 16.08.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 16 серпня 2023

В Одесі продовжують ліквідувати наслідки ракетного удару по центру міста у ніч проти 14 серпня.

Третьої ночі в Одеському регіоні не спокійно. Російські військові кількома хвилями дронів-камікадзе атакували південь України.

З одеського порту вийшло перше судно з припинення зернової угоди.

Російські військові знову атакували центр Херсона.

Поліцейські розслідують факт наруги над тілом померлої мешканки Березовського району.

Втратили орієнтир та заблукали – на Одещині затримали громадян Румунії, які незаконно перетнули український кордон.

Ще на дві гривні подорожчає бензин до кінця серпня, прогнозують експерти.

«ЄМалятко» діяла з 2020 року в експериментальному режимі. У серпні Кабмін вніс зміни та затвердив Порядок надання цієї комплексної електронної публічної послуги.

У найближчі кілька днів на Одеський регіон очікується спекотна погода без опадів, в області місцями повітря прогріється до 35 градусів, прогнозують синоптики.

"Морські малюки" - так називаються надводні українські морські дрони. У СБУ показали, як працює унікальна українська технологія.

Наприкінці серпня в Україні – День пам'яті загиблих захисників. До цієї дати в одеській міській бібліотеці відбулася зустріч юних спортсменів Одеського регіону з рідними та близькими Сергія Оганезова – одесита, молодого бійця ЗСУ, який загинув під Миколаєвом на початку повномасштабного вторгнення.

На початку повномасштабного вторгнення голлівудська актриса, одеситка Аліна Смоляр допомагала евакуюватись українцям, а зараз збирає кошти для Збройних сил України.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: