Новини Одеси 11.07.2023

Новини Одеси 11.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 11 липня 2023

Ніч у регіоні пройшла неспокійно. Одеська область пережила атаку дронами-камікадзе.

У Чорне море ворог вивів на бойове чергування підводний ракетоносій, споряджений 4-ма ракетами типу «Калібр», повідомляє оперативне командування «Південь».

Для транспорту вагою понад 24 тонни почали діяти літні обмеження. Пересування вантажівок трасами Одеса-Рені, Київ-Одеса та Одеса-Мелітополь дозволено з 18 години вечора до 10 ранку.

Смертельна аварія сталася в Ізмаїльському районі: водій вантажівки не помітив мопеда та зачепив його.

Ще одна ДТП зі смертельним наслідком сталася рано-вранці в Болградському районі. Автомобіліст у нетверезому стані на БМВ з'їхав з дороги та врізався у дерево.

Одружився з жінкою з інвалідністю, щоб виїхати за кордон нібито у весільну подорож: на Одещині затримали чоловіка, який уклав фіктивний шлюб з метою уникнути мобілізації.

Схувала коноплі серед овочів – на Одещині затримали жінку, яка займалася вирощуванням та продажем нарковмісних рослин.

За останній тиждень у морській воді виявлено 8 холероподібних вібріонів – вони не є збудниками холери, але можуть викликати кишкові інфекції, зазначають фахівці.

Саме влітку, у сезон різноманітності фруктів та овочів, найкращий час почати дотримуватися правильного харчування, рекомендують фахівці. Кореспонденти телеканалу Град поцікавилися у одеситів та гостей міста, наскільки вони дотримуються порад експертів, як змінюється їхній раціон харчування в літній період.

Цьогорічна традиційна робоча зустріч депутата від київського району Дмитра Танцюри стосувалася медичних послуг. Виїзна нарада відбулася в оновлених та ремонтованих лікувальних закладах.

Парки відпочинку в Одесі як альтернатива відвідуванню пляжів через екологічну ситуацію. У місті є чимало локацій, де можна провести дозвілля. Одна з них – парк Перемоги.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: