НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі з 10 липня вводять літні обмеження для вантажівок

В Одесі з 10 липня вводять літні обмеження для вантажівок

В Одесі з 10 липня вводять літні обмеження для вантажівок
Читати grad.ua у  

Зметою збереження дорожнього покриття у спекотну пору набувають чинності літні заборони на рух вантажного транспорту з 10:00 до 18:00, повідомила пресслужба ОВА. З 18:00 до 10:00 рух вантажного транспорту дозволено, наголосили в ОВА.

Обмеження руху діятиме на трасах Одеса-Рені, Київ-Одеса, Одеса-Мелітополь у межах Одеської області для великовагових транспортних засобів загальною вагою більше ніж 24 тонни та навантаженням на вісь 7 тонн.

Виняток - транспорті засоби спеціалізованого призначення та транспорт, що здійснюють перевезення:

  • небезпечних та швидкопсувних вантажів
  • живої птиці та тварин
  • вантажів, пов’язаних із запобіганням або ліквідацією наслідків надзвичайних ситуацій
  • військових вантажів та товарів подвійного призначення які використовується для потреб оборони
  • гуманітарної допомоги та людей

Крім того дозволяється пересування транспортних засобів, які здійснюють міжнародні перевезення вантажів, за умови, що водій вантажного автомобіля має заброньоване місце в черзі очікування для перетинання державного кордону України для автомобільного сполучення засобами електронної системи «єЧерга» за два дні до черги очікування на найближчий час.

Водночас підприємствам, що займаються перевезенням зернових, олійних і паливно-мастильних вантажів, рекомендують звернутися до Одеської ОВА для консультації та подальшого отримання перепусток у комендантську годину.

Зазначається, що дотримання водіями вантажівок і вимог дорожніх знаків контролюватиме територіальний підрозділ Укртрансбезпеки спільно з правоохоронцями.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: