Новини Одеси 26.06.2023

Новини Одеси 26.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 26 червня 2023

У ніч на 26 червня в Одеському регіоні пройшов сильний грозовий фронт із дощами, після якого морська вода традиційно стає бруднішою, кажуть фахівці. Вода у Чорному морі поступово відновлює свою солоність, але продовжує бути незвичайного прісного кольору та мати відповідний запах.

Питна вода в Одесі перебуває на постійному контролі та зараз відповідає нормі, кажуть фахівці Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України.

Вночі над Одеською областю збили дві ворожі ракети «Калібр» та чотири дрони-камікадзе. Одна ракета потрапила до складського приміщення на Одещині, повідомили в ОК «Південь». Уламки дронів впали на відкриту територію, вибуховими хвилями пошкоджено вікна в багатоквартирних будинках прибережної зони, повідомили військові.

На Європейських спортивних іграх, які зараз проходять у Польщі, Одеські спортсмени взяли повний комплект медалей.

У районі Молдаванки на одному з найбільших ринків міста вже кілька днів триває протистояння. На вихідних адвокати власників ТЦ «Староконний» прокоментували ситуацію.

Смертельна аварія на Одещині. На трасі Одеса-Рені зіткнулися легковик та вантажівка.

А в Одесі на Молдаванці зіткнулися маршрутний автобус та легковий автомобіль.

Подивитися в телескоп і розглянути плями на Сонце, Місяць та інші планети. Дізнатися більше про космічні тіла змогли відвідувачі Одеської обсерваторії на відкритті літнього астрономічного сезону 2023 року, який зазвичай розпочинається з Дня літнього сонцестояння.

Вистава про війну під час війни – в Одеському академічному театрі музичної комедії відбулася прем'єра фольк-мюзиклу «Кохання січового стрільця».

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: