Новини Одеси 19.06.2023

Новини Одеси 19.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 19 червня 2023

Вночі 19 червня російські військові атакували Одеську область чотирма ракетами Калібр, випущеними з підводного човна в Чорному морі.

Весь тиждень пройшов під міжнародним знаком донора крові.

Численні ДТП на вулицях міста не обходяться без постраждалих, які також потребують донорської крові. Співробітники патрульної поліції нагадують водіям – бути обережними за кермом та дотримуватись швидкісного режиму.

Всього за вихідні патрульні відпрацювали понад півтори тисячі викликів, перевірили 47 підозрілих громадян, до відділень поліції доставили понад 20 порушників комендантської години та 30 п'яних водіїв.

Пляжі Одеси визнали непридатними для відвідин.

Співробітники патрульної поліції продовжують роботу у посиленому режимі несення служби та акцентують увагу на мінній небезпеці з боку моря та несприятливій епідситуації на узбережжі.

Вимагали мільйонні хабарі в експортерів зерна. На Одещині викрили чиновників Держпродспоживслужби, які вимагали гроші за безперешкодне вивезення сільгосппродукції з портів регіону.

Вигадував перешкоди при виїзді за кордон та вимагав від громадян гроші. Правоохоронці викрили та затримали інспектора одеської митниці.

На Одещині співробітники ДСНС врятували цуценят, які впали в каналізаційний люк і не могли самі вибратися на поверхню.

Як магнітні бурі можуть відбиватися на самопочутті населення, розповів старший науковий співробітник Одеської обсерваторії Михайло Рябов.

На завершення 213-го сезону Одеська опера підготувала глядачам масштабну, казкову виставу – прем'єру балету «Дюймовочка» українського композитора Юрія Шевченка.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: