Новини Одеси 05.06.2023

Новини Одеси 05.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 05 червня 2023

Із перших чисел червня в Україні знову гинуть діти. У День захисту дітей у Києві, внаслідок ракетної атаки загинули троє людей, серед яких дитина та дві жінки.

Зранку у понеділок російська авіація атакувала Берислав Херсонської області.

Військова адміністрація Одеської області та міський голова наголошують, що в умовах військового стану бомбосховища мають працювати цілодобово. Одеські рятувальники разом із поліцейськими перевіряють укриття та споруди цивільного захисту на території міста та області.

У свою чергу, що думають городяни про доступність та функціональність об'єктів цивільного захисту в Одесі – дивіться у випуску.

І незважаючи на тривожні новини з регіонів країни, Одеса продовжує зустрічати друзів. У місті пройшов перший етап чемпіонату України з автомодельного спорту.

До перевірок бомбосховищ Одеси та області також підключилися і правоохоронці.

СБУ ліквідувала ворожу агентурну мережу Один із шпигунів діяв в Одесі.

Побив товариша сурмою і залишив помирати. В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві.

В Одесі з погонею затримали водія у стані наркотичного сп'яніння.

В Одесі вже три місяці, як працює кав'ярня Юрія Куковинця, уродженця Алчевська із Луганської області. На власний бізнес чоловік отримав мікро-гранд від держави.

Однією з умов державної програми для отримання гранту на власний бізнес для внутрішньо переміщених осіб є працевлаштування як мінімум двох осіб та сплата за них та за підприємницьку діяльність податків.

Майже 250 учасників із 13-ти областей України. В Одесі цього вікенду відбувся всеукраїнський турнір з дзюдо.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: