Новини Одеси 29.05.2023

Новини Одеси 29.05.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У ніч проти 29 травня під час нічної масованої атаки ворог направив на південь України дрони-камікадзе. Як повідомили в Оперативному командуванні «Південь», внаслідок повітряного бою уламки потрапили до портової інфраструктури Одеси. Там спалахнула пожежа, яких за інформацією правоохоронців немає.

Майже 79 тисяч кримінальних проваджень розпочато за фактами скоєння на території України злочинів бійцями РФ та їх посібниками.

29 травня в Україні відзначається Міжнародний день миротворців ООН.

Літо для школярів – час безтурботності, відпочинку та веселих розваг. Проте медики та правоохоронці щороку фіксують збільшення дитячого травматизму.

До 11 років в'язниці з конфіскацією майна засудили одеситку, яка в соцмережах організувала збір грошей для окупантів та налагодила канал фінансування бойовиків так званої ДНР.

До 7 років позбавлення волі засудили жителя Подільського району. Під час п'яного застілля чоловік вчинив жорстоке вбивство свого друга.

З 1 червня пропонується запровадити єдиний тариф на електроенергію для населення. Підвищення передбачає збільшення вартості від сьогоднішнього вдвічі. Наші кореспонденти запитали одеситів, як вони платять свої комунальні сьогодні та наскільки їхній гаманець зможе потягнути запропоноване підвищення.

Військовий стан дуже вдарив за рівнем платежів за послуги ЖКГ від населення, зазначають фахівці галузі. Одна з найбільш значущих позицій у платіжці за комунальні послуги, за словами одеситів, це електроенергія.

Корективи, які внесла війна у життя кожного українця, торкнулися також цілих галузей життєдіяльності країни. Серед них – надання послуг у сфері ЖКГ.

І повертаючись до здоров'я найменших. Таке захворювання як алергія стало поширеним явищем серед дорослих, а й дітей, з перших місяців народження.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: