Новини Одеси 25.05.2023

Новини Одеси 25.05.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Цього тижня вже розпочалися заходи до дня захисту дітей. Зокрема, Одеська кіностудія запросила до себе в гості юних відвідувачів, які приїхали до Одеси із прифронтових регіонів.

Засідання виконавчого комітету Одеської міськради відвідала Міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна.

Вночі російські військові випустили Україною 36 іранських дронів «Shahed» – всі вони були збиті.

Масштабна аварія в центрі міста – зіткнулися три легкові автомобілі.

Всього за минулу добу патрульні відпрацювали понад 700 викликів, виявили 2 факти незаконної торгівлі наркотиками, у відділення поліції доставили дев'ятьох порушників комендантської години та 10 нетверезих водіїв.

Одеські лікарі провели прес-брифінг, на якому розповіли про жахливі наслідки у житті неповнолітніх після мінно-вибухового та акустичного травматизму.

В одному з міських центрів зайнятості відкрився ярмарок вакансій для тимчасово переміщених осіб.

Кіберполіція викрила шахраїв, які продавали неіснуючі мопеди в Інтернеті.

Фрукти та овочі цього року з'являються на прилавках магазинів пізніше, ніж звичайно, через холодну весну – розповідають експерти.

Своєю чергою одеські прилавки ринків та супермаркетів щосили приваблюють городян своєю фруктовою різноманітністю. Однак, вартість фруктів цього року деяких покупців дуже бентежить. Що з цього приводу кажуть одесити та гості міста, дивіться далі.

Медики ще раз нагадують батькам про небезпеку такого захворювання, як кір, який є однією з основних причин смертності у дітей раннього віку.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: