Новини Одеси 06.04.2023

Новини Одеси 06.04.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Село Новогригорівка на Миколаївщині практично на 90% зруйноване ворожими обстрілами.

Малинівський райсуд Одеси знову переніс розгляд справ херсонських колаборантів Сальдо та Стремоусова через неявку обвинувачених та одного із захисників.

До головного християнського свята – Великодня – залишається ще десять днів, але підготовка до нього в Одесі вже вирує повним ходом.

«Одеський ринок праці – Заякорись в Одесі» - ярмарок вакансій під такою назвою відбувся у центрі інтегрованих соціальних послуг.

На Черемхах зносять гаражі. Одесити кажуть, що не готові до такого повороту подій. Кілька років тому їм обіцяли благоустрій території. А сьогодні місця для паркування автомобілів йдуть на злам.

На Одещині судитимуть водіїв, з вини яких у ДТП постраждали люди.

Зиму пережили, але розслаблятися не варто: весна, літо та осінь пролетять швидко. В Одеському регіоні продовжують відновлювати енерго-інфраструктуру після російських обстрілів – повідомили у ДПЕК.

Прибирають уламки у місцях прильотів, чинять освітлення та підтримують у місті чистоту та порядок. Юні одеські художники зобразили, якою їм є робота комунальника.


Події

В Одесі затримали жінку, яка збирала інформацію щодо місць базування та переміщення Сил оборони на території регіону.

На Одещині викрили схему незаконного переправлення ухилістів через державний кордон та затримали організаторів та учасників злочинної групи.

У смт Саврань Одеської області – карантин. Тут зареєстрували випадок сказу у домашнього собаки.

В Одесі на місці злочину затримали закладника.

У четвер увечері на Миколаївській дорозі спалахнув автобус.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: