Новини Одеси 26.12.2022

Новини Одеси 26.12.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Одеса відсвяткувала Різдво за григоріанським календарем. Епіцентром подій традиційно стала лютеранська Кірха. Як і щороку, тут відбувся Різдвяний ярмарок, який відвідали тисячі одеситів.


Одесити, які відвідали святковий ярмарок в останній день його роботи, отримали максимальну кількість приємних вражень та заряд новорічної атмосфери наступного тижня до Нового року.

На кінець року в Одесі синоптики прогнозують переважно стабільну погоду.

У свято католицького Різдва російські війська знову тероризували Херсон – за добу зафіксовано понад 40 масових обстрілів.

Наступний новий рік багатьом українцям доведеться зустрічати за кордоном. Через повномасштабне вторгнення Росії, мільйони людей були змушені залишити свої будинки. ГРАД уже розповідав, як українських біженців приймають у Німеччині. Цього разу ми підготували ще одну історію: українки Наталії та німкені Клауді.

Український криголам Ноосфера розпочинає новий антаркічний сезон.

Дві новорічні прем’єри в українському театрі імені Василька. Одеським глядачам показали «Метод Гронхольму» та «Ніч перед Різдвом».

Майстер-класи, незвичайний аквагрим та квести. В Одеському коледжі комп'ютерних технологій «Сервер» пройшов традиційний Різдвяний ярмарок.

Події

У селі Усатове майже повністю згорів приватний будинок – вогонь знищив дах та перекриття.

На Таїрова затримали грабіжника. Чоловік на вулиці напав на жінку похилого віку і зірвав з неї сережки.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: