Новини Одеси 08.12.2022

Новини Одеси 08.12.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Через блекаути та відключення світла в регіоні стрімко зростає статистика пожеж.

ГРАД продовжує відстежувати, як розвивається історія з будинком на Краснова, 1, де у середині листопада стався вибух газу.

Минуло понад дві доби без світла, і в середу ввечері більшість будинків Одеси та Одеського району повернули електроенергію.

Допомагати та підтримувати – головний девіз одеситів у темні часи блекаутів. З кожним днем у місті з'являється все більше можливостей зігрітися, зарядити гаджети та скористатися вайфаєм. До «Пунктів незламності» приєднуються і навчальні заклади. Мешканці Київського району під час відключень світла можуть приходити навчатися та працювати до Одеського ліцею номер 9.

8 грудня відбулося протистояння Марсу. Червона планета, сонце та Земля вишикувалися в одну лінію.

У грудні вся Україна відзначає триста років від дня народження видатного філософа та просвітителя Григорія Сковороди. Святкування пам'ятної дати відбулося і в Одесі.

Окупанти продовжують тероризувати Херсонщину – за добу регіон обстріляли 30 разів, внаслідок чого загинули двоє цивільних.

На Одеситів та гостей міста чекає тиждень дощів.

У холоди медики рекомендують особливу увагу приділяти своєму здоров'ю, оскільки ризик застудитися чи підхопити вірус зростає у рази.

Після багаторічних судових процесів Дача Ашкеназі повертається у державну власність.

З портів Великої Одеси в рамках «зернової угоди» вийшли ще три судна з майже 80 тисяч тонн зерна для країн Африки та Азії.

5 грудня Європа запровадила нафтове ембарго на російські нафтопродукти. Як це вплине на вартість палива в Україні – зокрема, на тлі блекаутів – пояснив експерт Геннадій Рябцев.

Події

В Одесі заарештували сімейну пару шпигунів – російських агентів було завербовано та відправлено в Україну ще 4 роки тому. Після 24 лютого пара збирала та передавала ворогові розвіддані про місця можливої дислокації ППО на території регіону.

В Одесі затримали російського агента, який «полював» протикорабельні комплекси «Нептун» і збирав розвіддані про місця дислокації військових.

За добу у місті сталися три аварії із постраждалими.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: