Новини Одеси 28.11.2022

Новини Одеси 28.11.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

В Одесі розпочали роботу «пункти незламності». Мешканці міста можуть прийти сюди, щоби зарядити свої гаджети, випити гарячі напої та просто зігрітися.

У особливо вразливому становищі під час війни, тим паче у блек-аути виявляються породіллі і вагітні. У першому пологовому будинку Одеси заявили: незважаючи на відключення світла, продовжують створювати для своїх підопічних максимально комфортні умови та надавати всю необхідну допомогу.

При відключенні електроенергії на допомогу українцям надходить генератор. Однак, щоб цей прилад не наробив лиха – слід дотримуватися правил пожежної безпеки.

Рятувальники на Одещині дали кілька слушних порад, яких слід дотримуватися, щоб не постраждав ваш будинок та електроприлади.

У територіальних водах Туреччини зібралася черга з 77 суховантажів, які чекають на міжнародну інспекцію – повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков. За його словами, Росія саботує дію «зернового коридору», дія якого 17 листопада була продовжена ще на 120 днів.
Одеситам нагадують дотримуватись правил руху на дорогах.

Події

На Одещині на кордоні з Молдовою затримали порушників. Інцидент стався у районі села Котловина.

В Одесі викрили ворожого шпигуна Чоловік збирав інформацію про місця дислокації українських військових у південному регіоні та Києві.

На Одещині за держзраду судитимуть медпрацівника-колаборанта. За даними слідства, затриманий почав співпрацювати з російськими спецслужбами влітку.

У Білгороді-Дністровському під час пожежі у багатоповерхівці загинула жінка.

Масштабна пожежа спалахнула в Одесі рано-вранці 28 листопада. Горів санаторій «Молдова», розташований на вулиці Посмітного.

Більшість заправок в Одесі працюють у штатному режимі. Дизель та бензин у наявності – відпускають паливо без обмежень.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: