Новини Одеси 15.11.2022

Новини Одеси 15.11.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Увесь вівторок практично вся Україна провела під знаком повітряної тривоги. Експерти говорять про три хвилі ракетних ударів із боку Росії. Як підготуватися до важких часів та пережити їх – далі поради фахівця з виживання.

Теплі речі для переселенців. Черговий гуманітарний вантаж було доставлено до Одеси.

В Одесі в санаторії Горького за рішенням адміністрації демонтували погруддя письменнику Максиму Горькому. Проте повністю письменник не залишив наше місто – ще одна його пам'ятка збереглася в однойменному парку. Наші кореспонденти поспілкувалися з одеситами у цьому парку та дізналися їхню думку щодо подальшої долі пам'ятника.

Незважаючи на всі проблеми воєнного часу, реабілітація дітей та дорослих із порушеннями психофізичного розвитку в Одесі триває на довоєнному рівні.

У воєнний час правильно реагувати на надзвичайні ситуації мають уміти всі – від малого до великого. Щоб нагадати мешканцям Одеси, як уберегтись від небезпек воєнного часу – невідкладні служби міста проводять спеціальні навчальні заняття.

Війна позбавляє вдома не лише людей, а й тварин. За останні 9 місяців бездомних собак та кішок на вулицях Одеси побільшало. І це може загрожувати жителям міста. Сказ – одне з небезпечних інфекційних захворювань, яке може закінчитися летальним кінцем для людини.

Події

Розійшлися у поглядах життя. На Одещині затримали чоловіка, який застрелив приятеля з мисливської рушниці.

В Одесі на Черемхах затримали чоловіків, які викрали чужий автомобіль та встигли розібрати його на запчастини.

Ізмаїльські рятувальники надали допомогу корові – тварина потрапила у болото і мало не потонула.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: