Новини Одеси 14.11.2022

Новини Одеси 14.11.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

14 листопада звільнений від окупантів Херсон зустрічав не лише нові підрозділи ЗСУ, а й Президента України. Володимир Зеленський прибув із офіційним візитом до звільненого обласного центру.

11 листопада 2022 року назавжди залишиться в пам'яті всіх українців, а особливо херсонців. Адже саме цього дня наші славні ЗСУ звільнили Херсон від російських окупантів.

Генпрокуратура розкрила масштабну корупційну схему за участю посадових осіб Держпродспоживслужби на Одещині.

За останні дві доби із портів Великої Одеси вирушили в дорогу 12 суден – вони везуть 400 тис. тонн агропродукції для країн Африки, Азії та Європи.

Працювати за умов воєнного часу непросто всім. Особливо – підприємствам критичної інфраструктури, до якої і зв'язок. У телекомунікаційній компанії ТЕНЕТ кажуть – характер роботи відрізняється залежно від військової ситуації.

В осінньо-зимовий період кількість пожеж зазвичай збільшується. Зокрема – через додаткове навантаження на електромережу. Цього року ситуація може бути ще гіршою, кажуть у ДСНС Одеської області.

Незважаючи на всі проблеми воєнного часу, реабілітація дітей та дорослих із порушеннями психофізичного розвитку в Одесі триває на довоєнному рівні.

Події

На трасі Одеса – Київ зіткнулися вантажівки. Один із них перекинувся і перекрив рух.

В Одесі затримали чоловіка, який фотографував місцевість та вів активне листування з російськими абонентами. Загалом за вихідні патрульні відпрацювали майже півтори тисячі викликів, перевірили 56 підозрілих громадян. У відділення поліції доставили 28 порушників комендантської години та затримали 25 нетверезих водіїв.

В Одесі співробітники поліції затримали наркодилера.

Двох чоловіків призовного віку затримали на кордоні із Молдовою. Ухилісти намагалися обійти пункти пропуску та втекти до сусідньої країни.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: