Новини Одеси 08.11.2022

Новини Одеси 08.11.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

8 листопада в Одесі стартував опалювальний сезон. Про те, коли тепло з'явиться у житлових будинках, розповіли під час брифінгу.

У разі відключення світла, або якщо одесити, які мешкають у приватних будинках, не зможуть забезпечити тепло у своєму будинку, у місті працюватимуть понад 140 стаціонарних пунктів обігріву.

Центр реабілітації осіб із проблемами психофізичного розвитку протягом багатьох років надає допомогу одеситам та гостям міста. У закладі створено всі умови для профілактики можливих відхилень у дітей та підтримки їхнього психологічного здоров'я.

Фахівці кажуть – сучасні технології дозволяють зберігати доступ в інтернет через роутер, навіть за відсутності електроенергії. Що можуть зробити одесити, щоб завжди залишатися на зв'язку, – розповіли в телекомунікаційній компанії Тенет.

Правоохоронці нагадують, що права водія сьогодні також необхідно отримувати водіям мопедів. Як це можна зробити – пояснили у сервісному центрі МВС.

Повномасштабне вторгнення Росії критично відбилося на багатьох аспектах життя українців. Дуже серйозним був удар по національній економіці.

З початком війни, в одеській області втратили актуальність багато так званих «сезонних» професій – у сфері торгівлі, туризму, санаторно-курортного відпочинку. Однак зараз ситуація потроху покращується – розповідають в Одеському обласному центрі зайнятості.

Події

В Одесі затримали 25-річного мешканця Миколаєва, який завдав тяжких ножових поранень перехожим. У злочині затриманий зізнався, а ось пояснити причини своєї жорстокості не зміг.

Трагічну подію на Одещині – під час полювання чоловік випадково вистрілив у 13-річну дівчинку, кулі потрапили в ноги та живіт, дитину госпіталізували.

На Одещині хлопчик вистрілив у свого друга з пістолета. Пограти із пневматичним зброєю 10-річному синові дозволив батько.

В Одесі автомобіль збив дитину на пішохідному переході

Психотропи у банках з автомобільною пастою. В Одесі затримали наркодилера

В Одесі викрили підпільну друкарню, де надрукували підроблені документи для виїзду ухилістів за кордон.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: