Новини Одеси 04.11.2022

Новини Одеси 04.11.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

На Одещині з'явився перший у регіоні клас безпеки. Його відкрили у початковій Білгород-Дністровській школі.

Сезон мото та велопатрулів в Одесі закритий – поліцейські повернулися до своєї звичайної служби та пересіли на автотранспорт.

Дії російських окупантів на Херсонщині можуть призвести до чергової екологічної катастрофи.

Черговий ракетний удар російська армія завдала вночі по Миколаєву – горіли склади, автомобілі, уламками пошкоджено житлові будинки.

За 255 днів війни Миколаїв не обстрілювали лише 44 дні, із півмільйонного населення у місті залишилося трохи більше 200 тисяч людей.

Після ракетного удару окупантів по торговому центру у Кременчуці, що стався 27 червня, всі торгово-розважальні заклади країни почали закривати свої двері для відвідувачів під час повітряних тривог. Чи звикли одесити до таких правил і як роблять, коли сигнал сирени застав їх у супермаркеті – впізнавали кореспонденти Граду.

Оперативно дізнатися, де знаходиться найближче укриття, одесити можуть відкривши онлайн-карту - вона існує практично з перших днів війни.

Парад планет, протистояння Марса та зіркові дощі. Протягом цілого листопада у небі над Одесою відбуватимуться космічні спектаклі.

Свій ювілейний 120-й рік одеська гідробіологічна станція зустріла не найкращий час. Через військові дії та мінування узбережжя – вчені сьогодні не мають прямого доступу до Чорного моря.

Події

В Одесі практично вщент згорів маршрутний автобус. НП сталася на Слобідці.
Жорстоко побили знайомого та втекли. Одеські поліцейські розкрили вбивство і гарячими слідами затримали підозрюваних.

В Одесі затримали торговця забороненими речовинами, у чоловіка знайшли партію психотропів, вагою кілька кілограм.

В Одесі чоловік похилого віку заразився ботулізмом. Причиною важкого харчового отруєння, швидше за все, стала домашня консервація.

Переплив Дністер заради зустрічі з коханою. Прикордонники затримали громадянина Молдови, який незаконно перетнув державний кордон України.

На Одещині затримали браконьєрів, які незаконно продавали чорну ікру та червонокнижну рибу.

Диктор новин: Елена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: